Evet onun için 30 k ya yakın para isterler diye biliyorum.Tercih onun tabi ama bozulursa anakart değişimine kadar yolu var.
Detaylar
Kim cevapladı?FurkanEnes
Çalışkan
Hell sorunundan korkmuyorum diyorsan gözün kapalı bunu al çok üstün özellikli laptop.
Kurulum da benden olsun bana ulaşabilirsen. Hiçbir çıkarım yok maksat yardım dokunsun benim laptopa çok benziyor diye. Ama bir 16 GB RAM taktırmalısın ekstra.
Hall sensör sorunu r1'de görülmüyormuş çok araştırdım. O yüzden kafam rahatladı. Teşekkürler alırsam yazarım. 16 GB RAM yetmez mi?
Ama az görülse de HP R1 serisinde de hallsensör sorunu var riske girilmez.
Ben hiç yaşayan görmedim. Genelde öneriliyor. Tabii riskli bir model sonuçta Victus'ta ve Omen'de görülmüş, düşüneceğim.
16 gb ram yeter de 32 daha iyi olur. Alırsan kurulumda yardımcı olurum her türlü windows office antivirus orjinal hepsini hallederiz.Hall sensör sorunu r1'de görülmüyormuş çok araştırdım. O yüzden kafam rahatladı. Teşekkürler alırsam yazarım. 16 GB RAM yetmez mi?
Ben hiç yaşayan görmedim. Genelde öneriliyor. Tabii riskli bir model sonuçta Victus'ta ve Omen'de görülmüş, düşüneceğim.
FurkanEnes
Çalışkan
Atığın laptoplardan daha iyi GameGaraj 115 watt yine de son karar senin.
Cihaz TV kanalından incelemesini izledim. Çok üst düzey bir kasa tasarımı olduğunu soğutmasının aşırı iyi olduğunu söylüyor. R1le benzer perofrmans verir hatta 32 GB olduğu için daha rahat ettirir düşünüyorum. Ama GameGaraj marka olarak nasıl biliyor musunuz? Driver sorunu olur mu, bir sorun olursa iade alırlar mı?
yusufumm07
Üstün
Alanlar memnun ama burda konu açarak sorabilirsin kullanan vardı sanırım. Daha net bilgi verirler. GameGaraj'da ararayak iade prosedürlerini sorabilirsin.
İade problem olcağını sanmıyorum. Fakat hp deki işlemci hiçbir laptopta yok ama gamegaraj da kaliteli .Cihaz TV kanalından incelemesini izledim. Çok üst düzey bir kasa tasarımı olduğunu soğutmasının aşırı iyi olduğunu söylüyor. R1le benzer perofrmans verir hatta 32 GB olduğu için daha rahat ettirir düşünüyorum. Ama GameGaraj marka olarak nasıl biliyor musunuz? Driver sorunu olur mu, bir sorun olursa iade alırlar mı?
FurkanEnes
Çalışkan
Her yerde GameGaraj öneriyorlar ekranı falan her şeyi iyi diye tamamdır.İade problem olacağını sanmıyorum. Fakat HPdeki işlemci hiçbir laptopta yok ama GameGaraj'da kaliteli.