FurkanEnes

Çalışkan
R1 modeli sorunsuz, hall-sensör sorunu yok. Ekranı ve malzeme kalitesi kötü.

Ekranı iyi, şarjı az gidiyor. HP'ye göre işlemcisi düşük, Ryzen modellerde anakart problemi az oluyor deniyor.

Ekranı çok iyi, işlemcisi de iyi, malzeme kalitesi hakkında bilgim yok. Ekran kartı kaç watt onu da bilmiyorum.

Mühendislik ve oyun için kullanacağım. Hangisini tercih etmeliyim?

Acer Nitro V16 85wa kadar dedi satıcı.

Son düzenleyen: Moderatör:

45k gibi bir laptop alırsam iyi olur. Daha da çıkabilirim ama çıkmak istemiyorum. İşimi görsün düzgün oyun oynatsın film dizi izletsin yeter arada CS Valorant oynarım. 1TB SSD 16 GB RAM ve üstü önerirseniz iyi olur.

Bilindik markalar ilk tercihimdir ama iyiyse driverlar garantisi vs. markayı tanımıyorum. Bir de 5050 4060 gibi performans verir mi sonuçta 50 serisi.

R1 modeli sorunsuz, hall-sensör sorunu yok. Ekranı ve malzeme kalitesi kötü.

Ekranı iyi, şarjı az gidiyor. HP'ye göre işlemcisi düşük, Ryzen modellerde anakart problemi az oluyor deniyor.

Ekranı çok iyi, işlemcisi de iyi, malzeme kalitesi hakkında bilgim yok. Ekran kartı kaç watt onu da bilmiyorum.

Mühendislik ve oyun için kullanacağım. Hangisini tercih etmeliyim?

Acer Nitro V16 85wa kadar dedi satıcı.
Hell sorunundan korkmuyorum diyorsan gözün kapalı bunu al çok üstün özellikli laptop
Kurulum da benden olsun bana ulaşabilirsen.Hiçbir çıkarım yok maksat yardım dokunsun benim laptopa çok benziyor diye.Ama bi 16 gb ram taktırmalısın ekstra.

45k gibi bir laptop alırsam iyi olur. Daha da çıkabilirim ama çıkmak istemiyorum. İşimi görsün düzgün oyun oynatsın film dizi izletsin yeter arada CS Valorant oynarım. 1TB SSD 16 GB RAM ve üstü önerirseniz iyi olur.

Bilindik markalar ilk tercihimdir ama iyiyse driverlar garantisi vs. markayı tanımıyorum. Bir de 5050 4060 gibi performans verir mi sonuçta 50 serisi.
Atığın laptoplardan daha iyi GameGaraj 115 Watt yine de son karar senin.

Gamegaraj problemsiz onda sorun yok fakat attığı hp donanım özellikleri çok iyi .

Hell den korkmuyorsa riske girerim diyorsa alsın. Ben de korkmayabilirdim açıkcası.

İ5 14500hx dediğimiz işlemci fenadır.