Nature's Supreme, Supradyn, One Up gibi markaların multivitaminlerini kullandım fakat bi' kendime "işte bu" diyeceğim bir multivitamin bulamadım. Sağlık için ucuza kaçılmaz diyerekten bütçe sınırı koymuyorum. İçerik bakımından dolu ve kaliteli bir multivitamin, ek olarak da bi' Omega 3 tavsiyesi verirseniz sevinirim. Teşekkürler.
Detaylar
Kim cevapladı?En yakın sağlık ocağına gidiyorsun, kan testini yaptırıyorsun, doktora danışıp eksik olan vitaminlerini alıyorsun.Nature's Supreme, Supradyn, One Up gibi markaların multivitaminlerini kullandım fakat bi' kendime "işte bu" diyeceğim bir multivitamin bulamadım. Sağlık için ucuza kaçılmaz diyerekten bütçe sınırı koymuyorum. İçerik bakımından dolu ve kaliteli bir multivitamin, ek olarak da bi' Omega 3 tavsiyesi verirseniz sevinirim. Teşekkürler.
Bu markayı hiç duymamıştım. Güvenilir bir marka mıdır?
Blackraven
Üstün
Vitamin özellikle multivitamin takviyelerinin bir işe yaradığını kanıtlayan bir çalışma yok maalesef. Bir tık placebo etkisi bunlar. Örneğin omega 3 alacağına (fiyatları da maşallah yani) balık ye. Diğer vitaminler için doktora gidip bir test yaptır ve ona göre hareket al. Kendi başına bir şey kullanma.
Elbette, kaliteli bir multivitamin ve Omega 3 takviyesi için bazı önerilerde bulunabilirim. İşte dikkate alabileceğiniz markalar ve içerik detayları:Nature's Supreme, Supradyn, One Up gibi markaların multivitaminlerini kullandım fakat bi' kendime "işte bu" diyeceğim bir multivitamin bulamadım. Sağlık için ucuza kaçılmaz diyerekten bütçe sınırı koymuyorum. İçerik bakımından dolu ve kaliteli bir multivitamin, ek olarak da bi' Omega 3 tavsiyesi verirseniz sevinirim. Teşekkürler.
Multivitamin Tavsiyeleri:
1. Garden of Life Vitamin Code:- Organik içerikler.
- Çeşitli vitamin ve mineral bileşenleri.
- Probiyotik ve enzim içeriği.
2. Thorne Research Basic Nutrients:
- Yüksek biyoyararlanımlı formüller.
- Geniş vitamin ve mineral spektrumu.
- Vegan seçenekleri mevcut.
3. NOW Foods Adam Mega Men:
- Özel formül ile erkek ve kadınlara yönelik seçenekler.
- Antioksidan ve bitkisel bileşenler.
Omega 3 Tavsiyeleri:
1. Nordic Naturals Ultimate Omega:- Yüksek EPA ve DHA içeriği.
- Yenilikçi işlem ile tazeliği korunmuş.
2. Carlson Labs Very Finest Fish Oil:
- Doğal lezzet seçenekleri.
- Hızlı emilen formül.
3. Minami Nutrition MorEPA:
- Yüksek konsantrasyona sahip Omega 3 (EPA/DHA).
- Kapsül formunda kolay tüketim.
Kullanım Önerileri:
- Seçilen takviyeleri düzenli olarak almayı unutmayın.
- Doktorunuza veya bir beslenme uzmanına danışarak ihtiyacınıza uygun dozu belirleyin.
Sağlıklı günler dilerim!