Yaklaşık 20 gündür kullanıyorum. Bundan önceki denediklerime kıyasla yorgunluktan eser kalmadı. Gün içinde daha dinç hissediyorum. Evdekiler hastalığı yatakta atlatırken, ayakta atlatıyorum. Cidden farkını hissettiriyor.

Yaklaşık 20 gündür kullanıyorum. Bundan önceki denediklerime kıyasla yorgunluktan eser kalmadı. Gün içinde daha dinç hissediyorum. Evdekiler hastalığı yatakta atlatırken, ayakta atlatıyorum. Cidden farkını hissettiriyor.
Önceden kullandıklarınız neydi?

Doktor kontrolünde uygun dozajıyla birlikte alman daha doğru olur bence.
Doktorların çok ilgileneceğini düşünmüyorum aslında. Özele gitsem o da masraf.

Uzun süre Pharmaton ve Supradyn kullandım. Doktorun önerdiği bir marka daha vardı. Şu an hatırlayamadım. Epey sürede onu kullandım. İçlerinden en verimlisi yukarıda paylaştığım oldu.
Pharmaton ve Supradyn için içerisinde barındırdıkları Ginseng'in kalp ritimlerini olumsuz etkilediğini okudum. O yüzden onları tercih etmeyeceğim gibi görünüyor. Vitabiotics'e bir göz atacağım, fena görünmüyor.

İlk kez sizden duydum. Şaşırtıcı geldi.
Evet, ben de ilk okuduğumda şaşırmıştım. Belki de kişiden kişiye göre de değişiyordur bu durum ama kullanmadığım için net bir yorum da yapamam.

Tercih etmek istemememin sebebi aritmi sorunlarım var, biraz korktum açıkçası. Hiç bulaşmayayım diye düşündüm.