Detaylar
Kim cevapladı?Çekebiliyor. Geçmişte örnekleri oldu.
oztefe
Üyecik
Dilekçeyi verdim sokakta benimle beraber 5 tane daha müstakil ev var onların vermesine gerek var mı ya da süreci ne kadar hızlandırır.
Süreç hızlanır mı bilemiyorum ama ne kadar çok talep o kadar ihtimal. Dilekçe için takip numarası almayı unutmayın. Sonuç olumsuz olsa bile resmi olarak işleme alındığının belirtisidir.
angarya_messi
Yetkin
Dilekçeyi verdim sokakta benimle beraber 5 tane daha müstakil ev var onların vermesine gerek var mı ya da süreci ne kadar hızlandırır.
Onlarında dilekçe vermesi süreci hızlandırır. O bölgede talep ne kadar fazla olursa sonuca o kadar hızlı ulaşırsınız.
oztefe
Üyecik
Süreç hızlanır mı bilemiyorum ama ne kadar çok talep o kadar ihtimal. Dilekçe için takip numarası almayı unutmayın. Sonuç olumsuz olsa bile resmi olarak işleme alındığının belirtisidir.
Takip numarasını nereden alabilirim?
Dilekçeyi verdiğiniz müdürlük çalışanından talep etmelisiniz.
- Makaleler
- 8
Muhtemelen kutuyu sokakta direğe koyup ince kabloları binaya çekerler. Toplu müstakil evlerde böyle yapıyorlar.Dilekçeyi verdim sokakta benimle beraber 5 tane daha müstakil ev var onların vermesine gerek var mı ya da süreci ne kadar hızlandırır.