Mesela Trendyol ve Hepsiburada müşteri hizmetleri o kadar samimi değil ama Amazon müşteri hizmetleri ile konuşurken flört eder gibi hissediyorum. Aşırı samimiler, neden?
Mesela Trendyol ve Hepsiburada müşteri hizmetleri o kadar samimi değil ama Amazon müşteri hizmetleri ile konuşurken flört eder gibi hissediyorum. Aşırı samimiler, neden?
İnsanımız genelde müşteri oldukları yerlerde hep üstten tavırlarla karşılandığından olması gerekeni görünce samimiymiş gibi hissediyor, olması gerekeni görüyorsunuz fazlası değil.
Otomatik mesajları daha az kullanıyorlardır. Orada hazır mesajlar var bir sürü. "İşlemlerimi yaparken sizi biraz bekletebilir miyim?" veya "Amazon müşteri hizmetlerine hoş geldiniz." tarzında. Bu müşteri hizmetleri personeline göre değişiyor.
Bir defasında biri komutu yanlış yazmıştı Amazon'da. Yanlışıkla "/merhab" yazmıştı, "/merhaba" yerine.