Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 6 Temmuz 2025
- Makaleler
- 1
Aslında olması gereken bu (flörtleşmekten bahsetmiyorum). O kadar çok kötü hizmet almışız ki iyi hizmet alınca insan garipsiyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
yusufumm07
Üstün
Müşteri çekmek içindir diye düşünüyorum.Mesela Trendyol ve Hepsiburada müşteri hizmetleri o kadar samimi değil ama Amazon müşteri hizmetleri ile konuşurken flört eder gibi hissediyorum. Aşırı samimiler, neden?
Hepsiburada da aynı şekil fakat nadir geliyor öyle.Mesela Trendyol ve Hepsiburada müşteri hizmetleri o kadar samimi değil ama Amazon müşteri hizmetleri ile konuşurken flört eder gibi hissediyorum. Aşırı samimiler, neden?
B 52 Stratofortress
Deneyimli
İnsanımız genelde müşteri oldukları yerlerde hep üstten tavırlarla karşılandığından olması gerekeni görünce samimiymiş gibi hissediyor, olması gerekeni görüyorsunuz fazlası değil.
Ben genelde telefon ile görüşüyorum, gerçek insan oluyor. Uygulamadan baglanmiyorum.
Philologically
Yetkin
Çözüm odaklılar ve kibarlar.
Otomatik mesajları daha az kullanıyorlardır. Orada hazır mesajlar var bir sürü. "İşlemlerimi yaparken sizi biraz bekletebilir miyim?" veya "Amazon müşteri hizmetlerine hoş geldiniz." tarzında. Bu müşteri hizmetleri personeline göre değişiyor.
Bir defasında biri komutu yanlış yazmıştı Amazon'da. Yanlışıkla "/merhab" yazmıştı, "/merhaba" yerine.
Bir defasında biri komutu yanlış yazmıştı Amazon'da. Yanlışıkla "/merhab" yazmıştı, "/merhaba" yerine.