Detaylar
Kim cevapladı?Koneko Toujou
Üstün
Bazı şarkılar Spotify da yok bazıları YouTube'da. Sevdiğin şarkıcıların şarkıları olup olmadığını kontrol et 2 platformda da ona göre al.
- Makaleler
- 20
Bazı kişiler şarkılara ait farklı varyasyonları da dinlemeyi sever, eğer bu kişilerdenseniz YouTube Music tercih edin. Ancak bana normalleri yetiyor, ses kalitesi de güzel olsun derseniz Spotify.
messigoatgerisiyok
Uzman
Ben Spotify dinliyorum gayet memnunum ama YouTube Music'in hem kütüphanesi geniş hem de 2 uygulama sunuyor hem YouTube hem de YouTube Music.
HDDKullanıyorum
Üstün
Arkadaşlar bu 2 uygulamadan hangisini müzik için önerirsiniz? Eğer YouTube önerirseniz premium almayı düşünüyorum, alınır mı sizce?
Kesinlikle YouTube arşivi Spotify'dan çok çok daha büyük.
- Makaleler
- 1
İkisine de aboneyim ve hizmet kalitesi açısından Spotify çok daha iyi. Uygulaması çok daha kullanışlı. YouTube ancak kaçak olarak yüklenen videolar ile Spotify’da olmayan şarkıları dinlemeye yarıyor ve bir de reklamları kaldırıyor.
YouTube’un normal arşivi çok büyük değil. YouTube’a kaçak olarak yüklenen videolar sebebiyle çok fazla seçenek var. Şirketin çıkarmadığı ama sızan şarkılar bile var.Kesinlikle YouTube arşivi Spotify'dan çok çok daha büyük.
- Makaleler
- 43
YouTube'un kütüphanesi biraz daha geniş, ayrıca arayüz kalitesini daha fazla beğeniyorum. Ses kalitesi bakımından ikisi de hemen hemen aynı, ikisi de bi' Apple Music değil. YouTube Music'i tercih ederdim.
HDDKullanıyorum
Üstün
YouTube'un normal arşivi çok büyük değil. YouTube'a kaçak olarak yüklenen videolar sebebiyle çok fazla seçenek var. Şirketin çıkarmadığı ama sızan şarkılar bile var.
Evet kullanıcıların rahatça video yükleyebilmesi bu arşivi oluşturuyor, sonuçta bu durum YouTube'nin lehine.
- Makaleler
- 1
Ses kalitesi çok iyi olmuyor. İçerik de her an kaldırılabiliyor. Son çare olarak yine de idare ediyor.Evet, kullanıcıların rahatça video yükleyebilmesi bu arşivi oluşturuyor, sonuçta bu durum YouTube'nin lehine.
Yeni konular
-
-
60.000 TL bütçe ile Gaming.Gen.TR hazır sistem karşılaştırması
- Angus Young
-
Akılalmaz güvenlik açığı: Kullanılmış numaraları yeniden satıyorlar
- Rubiks Cube
-
-
-
Okullarda test yapıp burs teklif eden dil kursları güvenilir mi?
- Torukojin Kaneki
-