Uranos

Üstün
Yer
Adana
Arkadaşlar bu 2 uygulamadan hangisini müzik için önerirsiniz? Eğer YouTube önerirseniz Premium almayı düşünüyorum, alınır mı sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisine de aboneyim ve hizmet kalitesi açısından Spotify çok daha iyi. Uygulaması çok daha kullanışlı. YouTube ancak kaçak olarak yüklenen videolar ile Spotify’da olmayan şarkıları dinlemeye yarıyor ve bir de reklamları kaldırıyor.

Kesinlikle YouTube arşivi Spotify'dan çok çok daha büyük.
YouTube’un normal arşivi çok büyük değil. YouTube’a kaçak olarak yüklenen videolar sebebiyle çok fazla seçenek var. Şirketin çıkarmadığı ama sızan şarkılar bile var.

YouTube'un kütüphanesi biraz daha geniş, ayrıca arayüz kalitesini daha fazla beğeniyorum. Ses kalitesi bakımından ikisi de hemen hemen aynı, ikisi de bi' Apple Music değil. YouTube Music'i tercih ederdim.

YouTube'un normal arşivi çok büyük değil. YouTube'a kaçak olarak yüklenen videolar sebebiyle çok fazla seçenek var. Şirketin çıkarmadığı ama sızan şarkılar bile var.

Evet kullanıcıların rahatça video yükleyebilmesi bu arşivi oluşturuyor, sonuçta bu durum YouTube'nin lehine.