İnceleme MX-518 Legendary Wraith e-Sports PTFE

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ella Freya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 624

Ella Freya

Üstün
Makaleler
1
Arkadaşlar, MX 518 için aldım. Skatez etrafında duvar var, kaymasın diye onlar pad'e sürtüyor. Takmadan önce tamamen temizledim. Ayrıca içine sığmıyor, belki de o yüzden sürtüyor. Adamakıllı oturmuyor bile. Mouse pad'i de temizledim az önce. Puanım 2/5. Rainbow Six'te hissediliyor.

E-Sport'un açılımı eziyet Sport olmasın?

Son düzenleyen: Moderatör:
Puanınız 10 üzerinden mi 5 üzerinden mi peki?

Puanınız 10 üzerinden mi 5 üzerinden mi peki?
5/2'ye çektim. Takıntılı birisiyim farem çöp oldu gibi hissediyorum. Sitelerinde dediklerine göre para iadesi yapıyorlarmış yarın deneyeceğim en azından 230 liramdan olmayayım.

Evet bu arada Rival 600 için aldığım Skatez'de aynı sorunu yaşıyorum.
Hocam en yakın çözüm olarak o çıkıntıları kazıyacağım artık. Yarın saç kurutma makinesi ile sökeyim skatezleri de kazıyım. Bir maç atıyım dedim hiç güzel değildi.

5/2'ye çektim. Takıntılı birisiyim farem çöp oldu gibi hissediyorum. Sitelerinde dediklerine göre para iadesi yapıyorlarmış yarın deneyeceğim en azından 230 liramdan olmayayım.
Memnun kalmadıysanız iade en iyi seçenek.

İade edemem ki? Sökersem stock olanlar da çöp oldu zaten. Tekrardan tam oturacak şekilde yapıp yollarlar ise eskilerini numune olarak yollarım.
Benim demek istediğim de buydu ama yanlış kelimeyi kullandım, pardon. Umarım bir sorun çıkmaz bu süreçte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…