Stocklar yapışmadı mı hocam? Denediniz mi?İade edemem ki? Sökersem stock olanlar da çöp oldu zaten. Tekrardan tam oturacak şekilde yapıp yollarlar ise eskilerini numune olarak yollarım.
Detaylar
Kim cevapladı?Ella Freya
Üstün
- Makaleler
- 1
Arkadaşımda kendinden teflon Razer var. Böyle rulman gibi gidiyor mouse. Bileydim direkt fareyi satardım şimdi bu tırtığı hisseden kimse almaz. Yarın çözmeye çalışacağım.XRaypad Dot Skatez alın hocam Aliexpress'den, onlar çok iyi.
Ben diyordum hep zaten Wraith skatezler o kadar iyi değil diye, diyorlardı iyi iyi...
Cımbız yüzünden biraz bozuldu. Onları takarsam direkt kalpten giderim.
Hiken
Yetkin
@Ella Freya 2 puanı nereden verdiniz?
Ella Freya
Üstün
- Makaleler
- 1
Yerine oturmadığı için, fotoğraflarda tam uyumlu gözüküp ben taktığımda küçücük kalıp etrafından sürtmesi.
Kaymıyor ki.
Dostum ne yapabiliriz sence?Evet bu arada Rival 600 için aldığım Skatez'de aynı sorunu yaşıyorum.
Son düzenleme:
Wraith'e yazın iade isteyin hocam, fareyi de ya çöpe atın ya da xraypad universal dot skatez.Yerine oturmadığı için, fotoğraflarda tam uyumlu gözüküp ben taktığımda küçücük kalıp etrafından sürtmesi.
Kaymıyor ki.
Dostum ne yapabiliriz sence?
Ella Freya
Üstün
- Makaleler
- 1
Daha fazla buna para harcamam. Ya da sırasıyla;Wraith'e yazın iade isteyin hocam, fareyi de ya çöpe atın ya da xraypad universal dot skatez.![]()
-Maket bıçağı kullanarak skatez altına cam bant yapıcam yükseltme amacıyla.
-Bunları çıkartıp o çıkıntıları zımparalayacağım ince olandan. Daha sonra tekrar takıcam.
-Satıcam.
Ben bir yerde benim fare ile aynı skatez modelini kullanan fare var diye gördüm. İkisine ortak yapmışlar. Küçük gelince o Curved olayı falan işe yaramıyor.
Hiken
Yetkin
@Ella Freya ben neden 2 puan verdiniz diye sormuştum, siz olumsuz şeyler söylemişsiniz. Neden 0 değil de 2?
1- Skatez olması@Ella Freya ben neden 2 puan verdiniz diye sormuştum, siz olumsuz şeyler söylemişsiniz. Neden 0 değil de 2?
2- Skatez olması
Ella Freya
Üstün
- Makaleler
- 1
@Ella Freya ben neden 2 puan verdiniz diye sormuştum, siz olumsuz şeyler söylemişsiniz. Neden 0 değil de 2?
Replika + eskimiş Mouse Pad'de tutarken güzel kayıyor ama fırlatınca değil, o yönden güzel. Bir iki gelişme oldu yazacağım.
Yeni konular
-
-
-
-
30.000 TL bütçe ile ders ve günlük kullanım için tablet önerisi
- White Dragon
-
-
-
-
-