İnceleme MX-518 Legendary Wraith e-Sports PTFE

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ella Freya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 624
XRaypad Dot Skatez alın hocam Aliexpress'den, onlar çok iyi.

Ben diyordum hep zaten Wraith skatezler o kadar iyi değil diye, diyorlardı iyi iyi...
Arkadaşımda kendinden teflon Razer var. Böyle rulman gibi gidiyor mouse. Bileydim direkt fareyi satardım şimdi bu tırtığı hisseden kimse almaz. Yarın çözmeye çalışacağım.

Stocklar yapışmadı mı hocam? Denediniz mi?
Cımbız yüzünden biraz bozuldu. Onları takarsam direkt kalpten giderim.

Son düzenleme:
Wraith'e yazın iade isteyin hocam, fareyi de ya çöpe atın ya da xraypad universal dot skatez.
Daha fazla buna para harcamam. Ya da sırasıyla;

-Maket bıçağı kullanarak skatez altına cam bant yapıcam yükseltme amacıyla.
-Bunları çıkartıp o çıkıntıları zımparalayacağım ince olandan. Daha sonra tekrar takıcam.
-Satıcam.

Ben bir yerde benim fare ile aynı skatez modelini kullanan fare var diye gördüm. İkisine ortak yapmışlar. Küçük gelince o Curved olayı falan işe yaramıyor.

@Ella Freya ben neden 2 puan verdiniz diye sormuştum, siz olumsuz şeyler söylemişsiniz. Neden 0 değil de 2?

@Ella Freya ben neden 2 puan verdiniz diye sormuştum, siz olumsuz şeyler söylemişsiniz. Neden 0 değil de 2?

Replika + eskimiş Mouse Pad'de tutarken güzel kayıyor ama fırlatınca değil, o yönden güzel. Bir iki gelişme oldu yazacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…