Tolere

Uzman
Merhaba, kardeşim Realme 12 Lite almış. Şebeke sorunu yaşıyor. İade etmek istiyor. N11 üzerinden MediaMarkt mağazasından almış. 14 gün iade hakkı devam ediyor. Yalnız bu cihazı iade ederken iade nedenini ne olarak seçmeli emin değilim. Şebeke sorunu yazsa, servise sevk edip yalan raporla iadeyi iptal de edebilirler. Diğer yandan "canım öyle istedi" yani "vazgeçtim." diye iade etse onay alır mı emin değilim. Ayrıca kutuyla gelen faturasında toplam tutar 0 lira yazılmış.

Screenshot_2024-12-15-08-43-21-674_com.dmall.mfandroid-edit.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Buradaki adımları takip edin.
Ne yaşadıysanız onu yazın.
Bu tarz süreçlerde ne yaşadıysanız onu yazmanız gerekiyor çünkü yasal süreç olduğundan dolayı cihaz incelenmeye gittiğinde farklı bir neden yazdığınızda iade almayabilirler.
Faturada ise 0 TL yazmasının nedeni ürünün n11 üzerinden alındığı için olabilir.
N11 hesabınızdan ürününüze gelerek e-faturayı görebilirsiniz.

Fatura değil o irsaliye. Fatura siparişte belirttiğiniz mail adresine gönderilmiştir.
Bilmiyorum kardeşime sormam lazım.

Buradaki adımları takip edin.
Ne yaşadıysanız onu yazın.
Bu tarz süreçlerde ne yaşadıysanız onu yazmanız gerekiyor çünkü yasal süreç olduğundan dolayı cihaz incelenmeye gittiğinde farklı bir neden yazdığınızda iade almayabilirler.
Faturada ise 0 TL yazmasının nedeni ürünün n11 üzerinden alındığı için olabilir.
N11 hesabınızdan ürününüze gelerek e-faturayı görebilirsiniz.
Sorun şebekede. Biraz araştırma yaptım. Çok fazla şikayet almış realme cihazlar. Geneli şebeke sorunu.

24.12.2024 güncelleme: Ürüne format atıp, fiber bezle silip kutuya koydum. İade ettim. İade 8 gün sonra onaylandı.

Son düzenleme: