Nedense kutuyu tam açtığında adam tepkisiz ve hiçbir şey söylemiyor.

N11'in resmi adı kayıtlarda doğuş planet elektronik ticaret ve bilişim hizmetleri anonim şirketi olarak geçer. bu da satıcının N11'in kendisi olduğunu gösterir. Ortada bir satın alım var. Ama 50. saniye ile birlikte inandırıcı bulmayanları da anlarım. Şaşırtıcı bir durum.

N11 de sadece 2 satıcı POCO F6 Pro satıyor. Biri gerçek POCO biri de başka bir mağaza.

Son düzenleme:
N11'in resmi adı kayıtlarda Doğuş Planet Elektronik Ticaret ve Bilişim Hizmetleri Anonim Şirketi olarak geçer. Bu da satıcının N11'in kendisi olduğunu gösterir. Ortada bir satın alım var. Ama 50. saniye ile birlikte inandırıcı bulmayanları da anlarım. Şaşırtıcı bir durum.
Evet dediğim de bu işte. Kargo kodunu sorgulatınca bu adres çıkıyor. Ama nedense at profil resimli arkadaş inatlaşıyor😂.

N11'in resmi adı kayıtlarda Doğuş Planet Elektronik Ticaret ve Bilişim Hizmetleri Anonim Şirketi olarak geçer. Bu da satıcının N11'in kendisi olduğunu gösterir. Ortada bir satın alım var. Ama 50. saniye ile birlikte inandırıcı bulmayanları da anlarım. Şaşırtıcı bir durum.
Yalan o zaman. Firma kötüleyip dikkatleri üzerlerine çekmek için yapılmış bir kurgu.

N11 de sadece 2 satıcı POCO F6 Pro satıyor. Biri gerçek POCO biri de başka bir mağaza.

Benim dediğim de bu işte, ama nedense deniz kenarında oturmuş adam profilli eleman inatlaşıyor. Her şeye gereğinden fazla ihtimal vermek de biraz gereksiz bir yaklaşım.

Benim dediğim de bu işte ama nedense deniz kenarında oturmuş adam profilli eleman inatlaşıyor. Her şeye gereğinden fazla ihtimal vermek de biraz gereksiz bir yaklaşım.

Yorumlara bakınca N11 satıcısından alındı yazıyor. N11 ilanı mı kaldırdı diyeceğim olay yeni yaşanmış N11 ne ara gördü de kaldırdı.

Benim dediğim de bu işte, ama nedense deniz kenarında oturmuş adam profilli eleman inatlaşıyor. Her şeye gereğinden fazla ihtimal vermek de biraz gereksiz bir yaklaşım.
Güzel kardeşim. Anlamanda problem mi var? Adam N11’in anonim şirket adını atıyor. Ben videoda gözüken kargo numarasından orayı belirtiyorum sana ama nedense hala iddialaşıyorsun.

IMG_8815.webp

Son düzenleyen: Moderatör: