creazy 28
Başarılı
Michael ile arkadaş olabilirsin, sana güzel yoldaş olur.
Michael ile arkadaş olabilirsin, sana güzel yoldaş olur.
Herhangi bir kıza aşık olup açılıp red yiyip spora gidip hayvan gibi kas yapıp+güzel bir arkadaş ortamı bulabilirsiniz ya da paten sürmeye falan başlayabilirsiniz.
Turizm bölgesinde değilim.Yazın işe gir bence. Eğer turizm bölgesindeysen otellerin animasyon departmanına git sosyalleşme adına geliştirir.
Benim de çok arkadaşım yok bu arada, mahalleden 2 yakın arkadaşım var onlarla görüşüyorum. Onun dışında okuldan samimi 1 arkadaşım var o kadar. Az olsun öz olsun yeter diye düşünüyorum.
Hocam açılacak kızı nereden bulayım?Herhangibir kıza aşık olup açılıp red yiyip spora gidip hayvan gibi kas yapıp+güzel bir arkadaş ortamı bulabilirsiniz ya da paten sürmeye falan başlayabilirsiniz.
Ben şurayı anlamıyorum;Herhangibir kıza aşık olup açılıp red yiyip spora gidip hayvan gibi kas yapıp+güzel bir arkadaş ortamı bulabilirsiniz ya da paten sürmeye falan başlayabilirsiniz.
Hiç öyle etkinlikler olmuyor bulunduğum yerde. Milletin tek amacı caddede son ses müzik açıp kız düşürmek.Anladığım kadarıyla sen arkadaş arıyorsun ama aynı zamanda toplu ortamlarda bulunmaktan çekiniyorsun. Kendin gibi insanlar bulmak için medyayı kullanabilirsin ya da hobilerinin peşinden giderken yolda insanlar bulabilirsin. Atıyorum kitap fuarında bir arkadaş bulabilirsin. Adım atmak çok zor ama atmayınca da olmuyor.
Ses ve egzoza düşen kızlar ne yaşıyor, hep merak etmişimdir.Hiç öyle etkinlikler olmuyor bulunduğum yerde. Milletin tek amacı caddede son ses müzik açıp kız düşürmek.
Kendi başına şehir dışına gitmeyi deneyebilirsin. Aynı sorun bende de var, küçük bir ilçede yaşıyorum. Otobüse atlayıp şehir merkezine gidiyorum bazen. Bunu deneyebilirsin.Hiç öyle etkinlikler olmuyor bulunduğum yerde. Milletin tek amacı caddede son ses müzik açıp kız düşürmek.
Ben direkt olarak bir araca yükselen veya ağzı bozuk ve kötü alışkanlıkları olan erkeklere yükselen kızları anlamıyorum. Bu iki şey sizde yoksa hiçbir kız yanınıza yaklaşmıyor.Ses ve egzoza düşen kızlar ne yaşıyor, hep merak etmişimdir.