Detaylar
Kim cevapladı?ilk çözen kişiye rapor atıp çözüm'ü seçiyorsunYandaş Telekom'da daha 1 yılım var, TürkNet gibi güzel alternatiflere henüz geçemiyorum hocam
Zapret'i öneren arkadaşlar için teşekkürler, Discord'a sadece web tarayıcılarından (Firefox ve Ungoogled Chromium) girebiliyorum, flatpak versiyonu çalışmıyor. Ancak bu mesele değil çünkü zaten indirdiğimiz Discord bir electron uygulaması, Chrome'dan giriş yapıp discord.com'u bir web app olarak kaydettim ve hiçbir şey değişmemiş gibi kullanıyorum. Mantıken çözüldü, teşekkürler <3 (şey nasıl çözüldü işaretleniyor yeniyim de :S )
Bilgisayarda GoodByeDPI, Telefonda Proton VPN.Uzun süredir Discord, Türkiye ve Rusya'da erişime engelli, biliyorsunuz. Windows kullanıyorken GoodbyeDPI kullanarak bu deep package inspection illetinden rahat rahat kurtuluyordum fakat Linux'a geçtiğimden beridir bu işi yapabilen bir yazılım bulamadım. Yapay zekalara sorduğumda çalışan bir çözüm bulamadık, Özellikle GreenTunnel'i çok denedim ancak ne Discord'un flatpak versiyonundan ne de web sitesinden erişemiyorum. Şimdlik kullanmak için Cloudflare Warp'ı (warp-cli) kullanıyorum ancak hızımı etkilemese dahi bazı uygulamalarda/oyunlarda sorun çıkardığı için Warp'tan kurtulmak istiyorum. Ne öneririsiniz? Siz nasıl erişiyorsunuz?
Sağlamiyorum çünkü Sulh Ceza Hâkimliği tarafınca ülke genelinde yasaklandı. Yasağa ve kurala saygım var en azından. Diğer insanlarda olmadığını düşündüğüm şeylerden sadece biri.
Erişim yasağı siz girmeyin diye değil, yasak verilen site size hizmetini ulaştırmasın diye veriliyor, arada fark var.
lem0n0fficial
Uzman
Zapret'i Chromium'dan birkaç denemede kullanabiliyorum ancak pek konforlu değilmiş. Sayfayı 10-15 kere yeniledikten sonra bir sefer açmayı başarıyor, onu geçtim ekran paylaşımı falan rahat olmadı. Discord bende flatpak kurulu, Linux Mint 22 kullanıyorum, bu işi nasıl çözeriz?Yandaş Telekom'da daha 1 yılım var, TürkNet gibi güzel alternatiflere henüz geçemiyorum hocam
Zapret'i öneren arkadaşlar için teşekkürler, Discord'a sadece web tarayıcılarından (Firefox ve Ungoogled Chromium) girebiliyorum, flatpak versiyonu çalışmıyor. Ancak bu mesele değil çünkü zaten indirdiğimiz Discord bir electron uygulaması, Chrome'dan giriş yapıp discord.com'u bir web app olarak kaydettim ve hiçbir şey değişmemiş gibi kullanıyorum. Mantıken çözüldü, teşekkürler <3 (şey nasıl çözüldü işaretleniyor yeniyim de :S )
Ben de Linux'tayim. Opera kurdum, onun VPN'siyle sadece Discord'u acip kullaniyorum.
Telefonda VPS sunucum üzerinde çalışan Outline VPN ile giriyorum. Bilgisayarda ise GoodByeDPI ile giriyorum, GoodByeDPI'ın çalışmadığı durumlarda Outline VPN ile giriyorum.
Yeni konular
-
Okullarda test yapıp burs teklif eden dil kursları güvenilir mi?
- Torukojin Kaneki
-
-
Araç kaportasındaki derin çizikler ve hatalı rötuşlar (oje) nasıl düzeltilir?
- Hamza Ensar Sağlam
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- ziqxchampion
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri
-