18150

Becerikli
Merhaba, çok az bateri bilgim var, baterim yok. Bu işlere girmek istiyorum. Bateri önerir misiniz? Bu işe girmek de en büyük ideallerim Joey Jordison ve Lars Ulrich'tir.

Merhaba, çok az bateri bilgim var, baterim yok. Bu işlere girmek istiyorum. Bateri önerir misiniz? Bu işe girmek de en büyük ideallerim Joey Jordison ve Lars Ulrich'tir.
Lars ozenecegin son adam falan olsun, James bile ondan daha iyi baterist 🤣

Davul modeli oneremem ama bacak ve kol gunlerini aksatma diyebilirim, hele de Joey olacaksan :)

Lars ozenecegin son adam falan olsun, james bile ondan daha iyi baterist 🤣

Davul modeli oneremem ama bacak ve kol gunlerini aksatma diyebilirim, hele de joey olacaksan :)

Lars biraz sorunlu hocam bacak kick de sorun yaşıycağımı düşünmüyorum lars kadar kötü durum da olmasamda ahahahah.

Teşekkürler hoca.

Yani virtüöz olmak istiyorsun.

Öncelikle iyi olmak için hem istek, hem bilgi, hem de pratik lazımdır.

Ayrıca internette mentor niyetine bir sürü YouTuber var. Başarılı insanların hep arkasında başka insanlar vardır yani. Onlar akıl veren, daha iyi görmesini olanak sağlayan birileri. Onları da takip et.

Ve en önemlisi, birlikte gelişebileceğiniz ya da senin gelişimine faydalı olacak bir telli çalgıcı bulsan, fena olmaz.

Yani virtüöz olmak istiyorsun.

Öncelikle iyi olmak için hem istek, hem bilgi, hem de pratik lazımdır.

Ayrıca internette mentor niyetine bir sürü YouTuber var. Başarılı insanların hep arkasında başka insanlar vardır yani. Onlar akıl veren, daha iyi görmesini olanak sağlayan birileri. Onları da takip et.

Teşekkürler hoca :)