Annemden.Kola içecek parayı nereden buluyorsunuz merak ettim açıkçası.
Detaylar
Kim cevapladı?DarthGorsoy
Bilgin
Kola içecek parayı nereden buluyorsunuz merak ettim açıkçası.
Kutu yerine litrelik alirsan daha uygun oluyor.
Sarıyer mi?
Litre bile aşırı pahalı geliyor.
- Makaleler
- 14
Biz adama kolayı bırak diyoruz, adam ekonomik kola yatırım tavsiyesi veriyor.
Karpuz çilek.
Pepsi.
1LT 34TL 1.5LT 37TL, o yüzden 1.5LT alıp içiyordum.Biz adama kolayı bırak diyoruz,q adam ekonomik kola yatırım tavsiyesi veriyor.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
@Zeitnot, şaka maka kilo vermen için birkaç yöntem söyleyeyim konudan sapmadan. Önce uyku düzeninden başla. Bazal metabolizma ve hormonlar üzerinde etkili bunlarda kiloyu etkiliyor doğrudan. Sonra günlük ihtiyacın olan kaloriyi hesapla siteler aracılığı ile bunun mümkünse 200-300 aşağısını al. Ancak yaşın gençtir ve gelişim çağındasındır yüksek ihtimal o yüzden hareketi arttırsan kilo verirsin diye düşünüyorum. Abur cuburu bırak sağlıklı beslenmeye geçiş yap temelli.
DarthGorsoy
Bilgin
Çocuk “Kola nasıl alıyorsunuz?” demiş, “Şekerli su pahalı mı?” mi diyelim?Biz adama kolayı bırak diyoruz, adam ekonomik kola yatırım tavsiyesi veriyor.
Bu arada bence kolayı bırakamıyorsa Zero ve Light tüketsin. Birkaç litre içerse dişleri kötü olur bu sefer de, fakat şeker almak yerine tatlılık hissi veren kola almak daha mantıklı.
- Makaleler
- 14
Diş bozulunca zaten "Keşke kolayı azaltsaydım." diye pişman olacak. Diş ağrısı kadar iğrenç bir şey yok. Kolayı bu kadar fazla tüketmek, diş çürümesine de yol açıyor.
- Makaleler
- 17
Sonuna kadar katılıyorum.