Kola yerine maden suyu güzel gider. Yararlı hem cılkını çıkarmadığın sürece.
Mükemmel öneri. Neyse gideyim de 1 şişe soda alayım bari, madem önerilerimize kulak asılmıyor biraz özendirelim 😎

Screenshot_20250809_002940_Instagram.webp

Şaka bir yana cidden maden suyu gibi yollar da denenebilir.

OMAD - one meal a day diyeti yap. 2 litre ve üzeri sıvı al, yeterli tuz al, otomatik kalori açığı oluşmuş olacak. Su an boyle yapıyorum ben.

Kola içmeye devam edersen tek sorunun kilo olmayacak. Kola içerek ciddi seviyede şeker tüketmekle kalmıyor, sağlığını ciddi riske atıyorsun.
Ben 7 yaşlarımda mı 8 yaşlarımda falan kola bağımlılığım başlamıştı. Yani günde 2-3 litre içiyordum temiz su bile içmiyordum. Sonra 12-13 yaşlarımda bu illet yüzünden karaciğerim zarar görmüştü. O günleri hatırlıyorum her gün hastane'ye gidiyordum ilaç için vs. Şimdilerde ise bıraktım hiç içmiyorum onu (Ama hala şekerli içeceklere bağımlılığım var). Sigaradan bile daha tehlikeli bu. İçmeyin içtirtmeyin.

1.70 boy ve 70-75 kg civarıyım, her gün evde 1 litre kola içip akşamlara kadar CS oynamaktan yıldırım gülleye dönüşeceğim.
Evde olan imkanlar ile nasıl verebilirim fazla kiloları? Farklı yemek yapıp yeme gibi bir lüksüm yok, ne varsa onu yiyorum.
Kola içecek parayı nereden buluyorsunuz merak ettim açıkçası.