Hangi meridyende yaşıyorsun?
Detaylar
Kim cevapladı?KökBilgi
Uzman
İradeni sağlamlaştır, çelik gibi iraden olsun bu sayede nefsine kolay hakim olursun. İlk olarak düzenli uyku temponu ayarla kalkmak istemesen bile kalk gönder o sinyalleri beyninden vücuduna sonrası beyninin kontrolü altında olur.Dayanamıyorum.
Akşam 8'de uyanıyorum öğlen 1-2 gibi yatıyorum.
cakiiiiiii3
Uzman
Kalori açığı oluştur. Klla içeceksin zero sugar al ama her günde 1 litre fln içme 1 kutu ic. Zero sugar ayrandan bile sağlıklı.
Çok yeme şekeri kilo verene kadar kes verdikten sonra dengeli kullan aynı şey tatlılarda için gerekli.
Çok yeme şekeri kilo verene kadar kes verdikten sonra dengeli kullan aynı şey tatlılarda için gerekli.
1.70 boy ve 70-75 kg civarıyım, her gün evde 1 litre kola içip akşamlara kadar CS oynamaktan yıldırım gülleye dönüşeceğim.
Evde olan imkanlar ile nasıl verebilirim fazla kiloları? Farklı yemek yapıp yeme gibi bir lüksüm yok, ne varsa onu yiyorum.
Kola içme bir zaman sonra şekerli gıdalarla arayı bozuyorsun zaten, bende önceden senin gibiydim çaya şeker atmayı bıraktığımdan beri şekerli gıda tüketemiyorum yemek yerken bile su içiyorum. Magzeznyum içerikli şeyler tüket.
cakiiiiiii3
Uzman
O kadar doğru ki. Alıştıktan sonra şeker rahatsız ediyor insanı Cola zero sugar tatmin eder ama.Kola içme bir zaman sonra şekerli gıdalarla arayı bozuyorsun zaten, bende önceden senin gibiydim çaya şeker atmayı bıraktığımdan beri şekerli gıda tüketemiyorum yemek yerken bile su içiyorum. Magzeznyum içerikli şeyler tüket.
DarthGorsoy
Bilgin
Düz kola mi?
cakiiiiiii3
Uzman
Zero sugar ic. Cidden daha tatlı kola. Şekersiz ve gayet güzel.
Bruhistan
Başarılı
Spor yapıyor musun hocam ya da egzersiz falan? Yoksa sürekli evde oturuyor musunuz?
Evet, ancak bu son düz olan artık Zero içeceğim.
Yapmıyorum.Spor yapıyor musun hocam ya da egzersiz falan? Yoksa sürekli evde oturuyor musunuz?