Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mspaint, qtwine denilen bir programı denerken bulmuştum. Zaten örnek için söyledim daha çok şey oynayamadım. Örnek verelim, Roblox, Fall Guys, CS2, tarayıcı oyunu (gerçekten açamadı ama windowsda açıldı.)

İftira atacağına kanıt atsana sen.

Çift hesap kullandığını raporlayacağım.

CS2 ve Fall Guys tek tıkla Linux'ta çalışabilir. Roblox'u belli yöntemler ile oynayabilmek mümkün. :)

Roblox'da denemediğim yöntem kalmadı. Wine denedim, vinegar denedim, qtwine denedim ve grapejuice denedim olmadı. Fall Guys Heroicden hiç açılmadı. CS2 anlamadım bile.

VPN kullanıyorsundur ya da VDS VPS belki de başka bir internete bağlanıp yazıyosundur senden beklenir.

Yok ya sırf Linux'u kötülemek için VPN kullanacağım olmazsa VDS ödeyeceğim.

Fall Guys Heroicden hiç açılmadı. CS2 anlamadım bile.
CS2'nin direkt Linux desteği var, Proton'a bile gerek kalmıyor. Nesini anlamadınız? Fall Guys'u Heroic ile indirip tek tıkla açabiliyorum.
Roblox'da denemediğim yöntem kalmadı. Wine denedim, vinegar denedim, qtwine denedim ve grapejuice denedim olmadı.
Vinegar ile rahatlıkla çalışıyor olması lazım, deneyiminiz ilginçmiş.

Vinegar ile denedim ve Roblox oynayabildim CS2 de zaten en yüksekte oynadım Fall Guys zaten tek attı lütfen işe yaramaz Windows'u savunmaya devam etmeyin.

CS2'nin direkt Linux desteği var, Proton'a bile gerek kalmıyor. Nesini anlamadınız? Fall Guys'u heroic ile indirip tek tıkla açabiliyorum.

Vinegar ile rahatlıkla çalışıyor olması lazım, deneyiminiz ilginçmiş.

Vinegar'ın Discord sunucusuna baktım zaten oku bunu diye bir kanal koymuşlar nisan 2024'ten beri çalışmıyormuş Roblox. CS2 direk hiç açılıp kapandı zaten. Fall Guys oyuna girince hatalar veriyordu bir türlü oynayamadım. Eskiden oynadığım bir webgl oyunu açılmadı tarayıcıda falan derken delirtti.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.