Dostlar, 18 yaşındayım, liseye gidiyorum. Okullar kapanana kadar part time şeklinde, okuldan sonra full time gidebileceğim bir iş arıyorum. Burger King, McDonald's, Migros, A101, bunlara internetten başvurdum ama geri donus olmadı hâlâ. Acaba gidip sorsam daha iyi mi sonuç alırım? Bu kariyernet gibi yerlerden baksam mı sizce? Hangi yöntemle daha hızlı iş bulurum? Teşekkürler yorum yapanlara.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğin türde yerlerde direkt yüz yüze görüşmeler yapman daha hızlı sonuç verir.

Kanka okulda sınavlarım var devamsızlık yapamam da acaba yarın pazar gunu erkenden 10 gibi gitsem gorussem olur mu ya da kurban bayramında mı gideyim? Ben daha önce McDonald's ile konuştum form doldurdum belgeleri goturdum 2 gune sigorta girişin yapılır dendi ama yapmadılar bekletip duruyorlar sence ne yapayım gidip belgeleri mi alayım mı?

1 aydır iş arıyorum iş yok. Bir ara 8 ay işsiz kaldım.

Vallahi hocam bende öyle ya bir de gençler iş beğenmiyor diyorlar.

Dostlar, 18 yaşındayım, liseye gidiyorum. Okullar kapanana kadar part time şeklinde, okuldan sonra full time gidebileceğim bir iş arıyorum. Burger King, McDonald's, Migros, A101, bunlara internetten başvurdum ama geri donus olmadı hâlâ. Acaba gidip sorsam daha iyi mi sonuç alırım? Bu kariyernet gibi yerlerden baksam mı sizce? Hangi yöntemle daha hızlı iş bulurum? Teşekkürler yorum yapanlara.
Erkekler için askerlik adına garanti isterler. Ben de şimdi bir fabrikada iş buldum nihayet. Askerliğimi yapmadım, daha 8 ay var ama buldum ve çalışacağım.

Askerden sonra Bim'de çalışmayı düşünüyorum. Çünkü 09.00 - 17.00 ya da 13.00 - 21.00 arası vardiya oluyor. Bu da çok uygun yani.

Erkekler için askerlik adına garanti isterler. Ben de şimdi bir fabrikada iş buldum nihayet. Askerliğimi yapmadım, daha 8 ay var ama buldum ve çalışacağım.

Askerden sonra Bim'de çalışmayı düşünüyorum. Çünkü 09.00 - 17.00 ya da 13.00 - 21.00 arası vardiya oluyor. Bu da çok uygun yani.
Hayırlı olsun. Bim'e başvurmuştum, lise mezunu şartı var dediler. Lise son sınıfım, onu bekleyeceğim artık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son iki yıldır surekli iş ariyorum. BİM, A101 falan CV vermedigim yer kalmadı benim de. CİMER'e bile yazdım ve cevap bile vermeye tenezzul etmiyorlar. Son care olarak garsonluk dusunuyorum fakat onu da bulamiyorum.