Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Ocak 2024
- Makaleler
- 20
Şimdi şu konuya crack kullan diye tavsiye versek ceza alırız ama konunun açılış amacı crack kullan demeye gidiyor. Lisansı ücretli olan bir programı ücretsiz kullanmanın iki yolu vardır ya deneme sürümü ya da crack. Bunu onaylayan moderatör kimsenin bilmediği bir ücretsiz kullanma yöntemi biliyorsa bizim crack önerimize ceza verebilir.
OnePC
Uzman
Crack bulamadım bende. Açıkçası hocam öğrenciyim yani. Dünya kadar para veremem.Şimdi şu konuya crack kullan diye tavsiye versek ceza alırız ama konunun açılış amacı crack kullan demeye gidiyor. Lisansı ücretli olan bir programı ücretsiz kullanmanın iki yolu vardır ya deneme sürümü ya da crack. Bunu onaylayan moderatör kimsenin bilmediği bir ücretsiz kullanma yöntemi biliyorsa bizim crack önerimize ceza verebilir.
Hocam MS Store uygulamarını yüklemek için crack gerekmiyor galiba.Crack bulamadım bende. Açıkçası hocam öğrenciyim yani. Dünya kadar para veremem.
Şu siteye, MS Store uygulamasının linkini girip, appx dosyasını indiriyorsun yada msibundle. Sonra powershell ile yüklüyorsun.
Microsoft Store - Generation Project (v1.2.3) [by @rgadguard & mkuba50]
Online link generator for Microsoft Store. You can use it to get links to almost all apps, games, themes from the Microsoft Store.
OnePC
Uzman
Tamamda Sketchıp Microsoft Store da yok ki.Hocam MS Store uygulamarını yüklemek için crack gerekmiyor galiba.
Şu siteye, MS Store uygulamasının linkini girip, appx dosyasını indiriyorsun yada msibundle. Sonra powershell ile yüklüyorsun.
![]()
Microsoft Store - Generation Project (v1.2.3) [by @rgadguard & mkuba50]
Online link generator for Microsoft Store. You can use it to get links to almost all apps, games, themes from the Microsoft Store.store.rg-adguard.net
Hocam ben Sketchbook sandım ya.
Bu var mış;
SketchUp for Schools - Free download and install on Windows | Microsoft Store
Trimble's SketchUp for Schools is the core SketchUp 3D modeler now available in a web browser for any Primary and Secondary School signed up with Microsoft Education. SketchUp for Schools is a fun and versatile 3D modeling tool that can be used to design anything from parks and skyscrapers, to...
apps.microsoft.com
Yeni konular
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
-