Nasılsınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 23783
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 45
  • Görüntüleme Görüntüleme 905
Spor yapmaya çok üşeniyorum. Ayrıca sonraki ay yeni bir hazır sistem alacağım ama oldukça kafa karıştırıcılar. Sadece CS 2 ve Valorant oynamak istiyorum. Başka oyunlar için Xbox Series X kullanıyorum.
Herkes birbirinden farklı şeyler öneriyor. Ve bu çok can sıkıcı. Herkes en iyisine karar verse ne güzel. Ve bende üşeniyorum

Namibya ve Güney Afrika'da ne var? Amacım dalga geçmek değil ne olduğunu merak ettim.

Namibya ve Güney Afrika'da ne var? Amacım dalga geçmek değil ne olduğunu merak ettim.
Ben de ne olduğunu görmek için gitmek istiyorum. Pek bir bilgim yok ama internetten Namibyanın başkenti Windhoek'in çok düzenli olduğunu gördüm. Uçak bileti fiyatları ucuz Güney Afrika ülkelerine. Gidip bu ilginç coğrafyalarda neler yaşandığını görmek güzel olurdu.

Çok şükür yaşıyoruz yeğenim. Emeklilik sonrası sıkıntıdan ne yapacağımı bilemedim ben de aranıza katıldım.

Sağlam dişim için dişçiye gittim dişçi dişimi bozdu ve bugün tekrar gittim. Artık ağrı yapmayan dişim ağrı yapıyor.

Mobil veri harici Wi-Fi yok. Ping ile oyun oynanilmiyor. Onun haricinde de suanlik yapacak bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…