Spor yapmaya çok üşeniyorum. Ayrıca sonraki ay yeni bir hazır sistem alacağım ama oldukça kafa karıştırıcılar. Sadece CS 2 ve Valorant oynamak istiyorum. Başka oyunlar için Xbox Series X kullanıyorum.
Herkes birbirinden farklı şeyler öneriyor. Ve bu çok can sıkıcı. Herkes en iyisine karar verse ne güzel. Ve bende üşeniyorum 😅

Spor yapmaya çok üşeniyorum. Ayrıca sonraki ay yeni bir hazır sistem alacağım ama oldukça kafa karıştırıcılar. Sadece CS 2 ve Valorant oynamak istiyorum. Başka oyunlar için Xbox Series X kullanıyorum.

Ayrıca Namibya ya gitmek istiyorum çok fazla. Güney Afrika'yı genel olarak gezmek çok iyi olurdu.
Namibya ve Güney Afrika'da ne var? Amacım dalga geçmek değil ne olduğunu merak ettim.

Namibya ve Güney Afrika'da ne var? Amacım dalga geçmek değil ne olduğunu merak ettim.
Ben de ne olduğunu görmek için gitmek istiyorum. Pek bir bilgim yok ama internetten Namibyanın başkenti Windhoek'in çok düzenli olduğunu gördüm. Uçak bileti fiyatları ucuz Güney Afrika ülkelerine. Gidip bu ilginç coğrafyalarda neler yaşandığını görmek güzel olurdu.

Günaydın veya iyi geceler Techolay üyeleri. Nasılsınız? Hayat nasıl gidiyor? Umarım istediğiniz gibi gidiyordur. Beni sorarsanız mental olarak bitkin bir dönemdeyim. Ama çözmeye çalışıyorum. Umarım siz böyle bir döneme girmezsiniz. Her şey istediğiniz gibi ve tam olur umarım. Herhangi bir amacım yok bu konuyu açarken. Sadece hal hatır sormak istedim. Belki birilerinin morali düşükse ya da sorunu varsa yardım edebiliriz.

Mobil veri harici Wi-Fi yok. Ping ile oyun oynanilmiyor. Onun haricinde de suanlik yapacak bir şey yok.