Torukojin Kaneki
Başarılı
Ne kadar kazanıyorsunuz? Yaşınız kaç? Cidden 16 mı?Kendi başıma. Kitaplardan, videolardan, az olsa da kurslardan ve en çok deneme yanılma yaparak. Deneme yanılma yapmak bir şeyi öğrenmek için en iyi yoldur.
Ne kadar kazanıyorsunuz? Yaşınız kaç? Cidden 16 mı?Kendi başıma. Kitaplardan, videolardan, az olsa da kurslardan ve en çok deneme yanılma yaparak. Deneme yanılma yapmak bir şeyi öğrenmek için en iyi yoldur.
Ortalama 320000 yen hatta ben az bile alıyorum. Evet cidden 16 yaşındayım. İyi bir çalışan olmak için yaş değil becerinin önemli olduğunu düşünüyorum.Ne kadar kazanıyorsunuz? Yaşınız kaç? Cidden 16 mı?
15 yaşındayım. O yaşta öyle bir firmada çalışmak normal gelmiyor Türkiye şartlarına göre. Yanlış anlaşılmasın yaşınızdan yargılamadım.Ortalama 320000 yen hatta ben az bile alıyorum. Evet cidden 16 yaşındayım. İyi bir çalışan olmak için yaş değil becerinin önemli olduğunu düşünüyorum.
Aylık mı bu?Ortalama 320000 yen hatta ben az bile alıyorum. Evet cidden 16 yaşındayım. İyi bir çalışan olmak için yaş değil becerinin önemli olduğunu düşünüyorum.
Evet.
30 yıllık hemşire annemden daha fazla kazanıyorsunuz.
Coğrafya kaderdir derler. Ben hayatımdaki her şeyi tek başıma yaptım. Ailemle aram çok iyi değildir. 8 yaşında çalışmaya başladım fırınlarda, sanayilerde, halıcılarda. Hatta vapurlarda limon sıkacağı satardım. Şuan zor taşın altına girmeseydim bu konumda olamayacağımı biliyordum. O yüzden zor taşın altına girmek lazım.15 yaşındayım. O yaşta öyle bir firmada çalışmak normal gelmiyor Türkiye şartlarına göre. Yanlış anlaşılmasın yaşınızdan yargılamadım.
Amerika'da mıydınız? Bende Japonya'ya gidip gelip İstanbul'da çalışmak istiyorum.Coğrafya kaderdir derler. Ben hayatımdaki her şeyi tek başıma yaptım. Ailemle aram çok iyi değildir. 8 yaşında çalışmaya başladım fırınlarda, sanayilerde, halıcılarda. Hatta vapurlarda limon sıkacağı satardım. Şuan zor taşın altına girmeseydim bu konumda olamayacağımı biliyordum. O yüzden zor taşın altına girmek lazım.
30 yıllık hemşire annemden daha fazla kazanıyorsunuz..
Amerika'da mıydınız? Bende Japonya'ya gidip gelip İstanbul'da çalışmak istiyorum.
Bende isterdim annenizin bende daha fazla kazanmasını. Sonuçta en kutsal mesleklerden biri. Ama yapacak bir şey yok. Dediğim gibi coğrafya kaderdir.
Amerika'da birkaç hafta dedemde kalmıştım oradan gitmiştim. Normalde hayatımın çok büyük kısmını Türkiye'de geçirdim.