Windows 10'da sistemsel bir hata ile karşılaşmanız Windows 11'e göre çok daha düşük çünkü Windows 10 çok daha stabil olmuş bir sürüm (8 yılık bir sürüm zaten.). Windows 10 hala daha dünya üzerindeki birçok bilgisayar ile Windows 11'e göre daha uyumlu. Windows 11 daha çok sadece yeni nesil bilgisayarlara hitap eden bir sürüm.

Ben onu da sevmiyorum saçma geliyor. Zaten bilgisayarımın depolaması var onu kopyalıyor karman çorman bir şey oluyor.
Hocam işin garip kısmı 200MB alan kaplıyor. Gereksiz olmasına rağmen silmek yer açıyor resmen. 2. olarak gereksiz olan Clipchamp edit uygulaması gibi bir şey karışık gine aynı şekilde. İnternette bir sürü var.

Windows 10'da sistemsel bir hata ile karşılaşmanız Windows 11'e göre çok daha düşük çünkü Windows 10 çok daha stabil olmuş bir sürüm (8 yılık bir sürüm zaten.). Windows 10 hala daha dünya üzerindeki birçok bilgisayar ile Windows 11'e göre daha uyumlu. Windows 11 daha çok sadece yeni nesil bilgisayarlara hitap eden bir sürüm.
Eski bilgisayarınız varsa Windows 10 tercih ediliyor gibi düşünüyorum ben. 4GB RAM ile Windows 11 kurarsan oyun oynayamazsın.

Ciddi bir oranın umurunda bile değil. İnanın artık benim de umurumda değil. Sistem düzgün çalışsın yeterli. Bu nedenle 10, 11 fark etmiyor çok son kullanıcı için.