Kız peşinde koşmak bir şey kazandırmıyor. Bir kızla çıkıp yakınlaşacağım diye şekilden şekle girmenin de manası yok. Günümüzdeki kızların %90'ının kafa yapısı belliyken boşa zaman para harcamaya ne gerek var ki.
Her şey para değil ancak parasız da olmuyor. Ondan kıs bundan kıs seni gerçekten seven isteyen olmadığı sürece bir süre sonra sıkılacak. Seni seven isteyeni bulmak ise günümüzde zor.
Hayatımda birlikte evlilik düşündüğümüz güzeller güzeli bir insan var. Allah var benden maddi bir beklentisi de yok kendisinin, param olmaz o alır veya para yollar, evlilik konusunda her ne kadar ben her şey tam olsun istesem de kendisi şu olsun bu olsun demez bir yatak bir televizyon atarız yanımda sen ol yeter der kendisi. Tamam işte bu hayata devam ettirebilecek biri diyebiliyorum ama herkesin karşısına böyle bir insan çıkmaz.
Ha ne var ben en başında bir tane sevdiğim olsun evleneyim kafasındaydım hayatımda birisi olsun diye aramadım, zamanında tanışmıştık bir süre sonra yollar tekrar kesişti konuştuk, konuştuk ve konuştuk gerisi zaten gelecekmiş ki şu anda mutluyuz ve ciddi şeyler düşünüyoruz.