Bazı yayıncıların da açıkladığı gibi çok büyük bir kitle CS2'ye dönüyor ya da başlıyor. Hatta öyle ki, CS2 ilk çıktığında bu kadar fazla oyuncu sayısına ulaşamamış. Sebebi hakkında hiçbir fikrim olmamakla birlikte merak ediyorum. Sizce ne olabilir?
Birileri nereye yöneliyorsa herkes o tarafa yöneliyor. Ömrümde CS2'den daha kötü FPS oyunu oynamadım. Mermiler gitmiyor. Faceitte de böyle normalinde de. Normalini zaten konuşmaya gerek yok. Faceitte vurmuşum arkasında kan gösteriyor ama adamdan can gitmediği zamanlar var. Böyle ufak şeyler düzelmezse oyunlar şansa kaybedildiği olur ki oluyor.
Valorant'ın batırmasından dolayı olduğu kesin, bi de üzerine pass ile birlikte para kasıp cebine 3-5 kuruş girmeyi amaçlayan amaçsız ordusu da yüklenince hypelandı oyun.
Üstüne üstlük Çin'deki CS2 pazarı hacmini katladıkça katlıyor.
Şahsen Riot Games'e ait her şeyi bilgisayarımdan silme sebebim Vanguard isimli yazılım. Bilgisayarınıza rito tarafından yerleştirilmiş bir virüsten farksız, oyun kapalıyken dahi çalışıp veri çekiyor.
CS ise hile dolu olsa dahi hala oynanabilir. Benzer oranda hile Valorant'ta da mevcut ama 12 yaşında çocuk ananıza sövmüyor kafa rahat.
Point Blank delisiydim. Kitlesi kalmayıca Zula, Valorant ve Battlefield 1 denedim. En son Battlefield sarmıştı ama çok büyük alan ve belli yerden sonra kafa ağrıtıyor diye ilk defa CS denedim. Point Blank gibi olması aynı zamanda diğer oyunlara göre daha kaliteli bir kitlesinin olması acayip sardı. Kısaca CS 2 diğer oyunlara göre en iyi alternatif olduğu için CS 2 bence.
Keşke pb geri gelse oynasak gerçekten muazzam oyundu. TR serveri hilelerden pek etkilenmemişti ama Azerbaycan'lı kardeşlerimiz sağ olsun gelip hilelerle bizim sunucuyu bitirdi, hani kardeştik?(!)
Birileri nereye yöneliyorsa herkes o tarafa yöneliyor. Ömrümde CS2'den daha kötü FPS oyunu oynamadım. Mermiler gitmiyor. Faceitte de böyle normalinde de. Normalini zaten konuşmaya gerek yok. Faceitte vurmuşum arkasında kan gösteriyor ama adamdan can gitmediği zamanlar var. Böyle ufak şeyler düzelmezse oyunlar şansa kaybedildiği olur ki oluyor.
FACEIT'te böyle bir sorun hiç yaşamadım hocam internetinizin Jitter ve paket kaybı değerlerini kontrol ettiniz mi? CS2 için bu durum yeni tick sistemi yüzünden yaşanabiliyor fakat FACEIT yağ gibi akıyor.