Neden herkes CS2'ye yöneliyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lemrado
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 576
  • Etiketler Etiketler
    cs2 neden
CS kitlesi daha kötü. Slavlar çok fazla, her maçta varlar. Ama Valorant'ı belli bir elodan sonra TR'de oynamazsanız toxiclik olayı bayağı bir azalıyor. Gold eloda oynayıp "Valorant kitlesi toxic" demeye gerek yok, CS'nin Silver elosu da aynı.

Ki CS toxicliğe daha fazla imkan sağlıyor. Direkt takım arkadaşını öldürebiliyorsun, 3-4 kişi girip birini dışlayıp kickletebiliyorsun.

Ayrıca Valorant ve CS'nin birbirinden çok farklı oyunlar olduğunu düşünüyorum. Valorant'a alışan biri CS'yi oynayamaz çünkü Valorant çok daha hızlı bir oyun. CS ise birçok yönüyle çok hantal kalıyor. CS2 güncellemesiyle de CS bitmiştir benim gözümde.

Bence CS 2 güncellemesiyle yeniden başlamıştır hocam CS GO oynamazdım ben ama şöyle bir bakıyorumda acayip kasvetli kötü grafikli bir oyun. Eğer bu güncellemeyi almasaydı bence çoğu kişi bırakırdı veya başlamazdı.

Kötü grafik daha iyi. Eski sistemlerde de oynanıyordu rahatça. Şimdi optimizasyon da yok ve Standoff 2'ye dönmüş oyun.

Çevremde de birçok kişi CS2 sebebiyle CS'yi bıraktı, pro oyuncuların da çok fazla mermilerin gitmediği ile alakalı kesitlerini görüyorum. Hala iyi bir oyun değil gibi.

İfadeler: vdl
CS2 ilk çıkışından sonra bayağı toparladı. Kasa sistemi de tutturan için bayağı getirili oluyor. İnsanlar da buna özeniyor. Aksine Valo'da itemler hesapta kalıcı ve yanlış bilmiyorsam hesap satışı da yasak. Ayrıca bir insan niye Valorant oynar ki.

CS 2'nin şuan ki hali kesinlikle yeterli değil. Hatta çok şaşırıyorum bu kadar kitlesi olan sevilen bir oyunu neden böyle erken erişim oyunuymuş gibi piyasa atıp bırakıyorlar.

İkisi farklı oyunlar hocam, Valorant'ın tadı başka CS'nin tadı başka.

CS2 ciddi şekilde sıkıntılı bir oyun. Ben de oynuyorum ama gerçekten sıkıntı. Adamın hitbox'u ile ekranda gördüğünüz kesinlikle aynı değil. Zaten sabit bir biçimde koşan birini bariz şekilde ıskalasanız bile ölüyor, çünkü hitbox'u arkadan geliyor Spray şekilleriyle oynadılar, millet 2 ay adam vuramadı GO'dan geçtikten sonra. GO çok güzeldi, 2 yaptılar mahvettiler. O instagram videoları doğru yani.

Şu aralar neden arttığını ben de anlamadım. En basit sebepler bence doğru düzgün alternatifinin olmaması ve kasalar. Diğer bir sebep de tabii ki CS'nin bu oyunların babası olması, ben de dahil vazgeçemeyen bir kitlesinin olması. Ben ömrümde ilk kez counter oynadığımda okuma yazma bilmiyordum, bu akşam yine gireceğim seneye üniversiteden mezun oluyorum. Ben bu oyundan nasıl vazgeçeyim? Çocukluğumu hatırlatması yine yetiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…