Rehber Neden Huawei marka tablet alınmaz?

Yok Samsung da iyi değil. En iyi Huawei ve Apple (Apple da Pro olanı)

Samsung Wacom ortaklığı sayesinde müthiş bir sisteme sahip. Hem yazma hissiyatı hem kullanım kolaylığı açısından üstüne tanımıyorum.

Ben, Google hizmetleri ile gelmediği ve güncellemelerie önem vermediği için hep uzak durdum bu markadan, değerlendirmedim, incelemelerini izlemedim bile. Güzel ekranlı 8-9 inç bir tablet arayışındayım, okuma yapmak için. Hali hazırda Tab A9 var ama ekran kalitesini ve çözünürlüğünü beğenmiyorum.

Bu markanın Mini tableti piyasaya çıkıyormuş, ön kamerasının ekrana gömülü olması hiç hoşuma gitmedi ama uygun fiyatlı gelirse, belki alırım diye düşünüyordum. Yazıda Android 12 üzerine giydirilmiş OS ile ilgili bölümü okuyunca listemden çıkardım. Hadi yeni tabletleri Android 13-14-15 ile gelsin. Güncellemeleri geçtim, bu kadar eski bir Android sürümü içeren bir tablet alınmaz bence.

Önlerine taş koyuyorlar doğru, haklı ya da haksızlar bilemiyorum. Fakat cihazlarının nispeten uygun olması benim açımdan yukarıda bahsettiklerimden dolayı, maalesef bir şey ifade etmiyor. Alternatif Google hizmetleri çözümleri bana uygun değil. Yazı için teşekkürler.

O cihaz Honor ile Huawei'in kapalı kapılar ardında halen birbirine bağlı markalar olduğunun kanıtı. Zira 10100 mAh bataryayı ve 11.5" boyutunda 144Hz ve 2.8K çözünürlüğündeki paneli Honor dışında sadece Huawei kullanıyor .

Günümüzde Android cihazlarda önyüklü gelen Google Chrome bile minimum Android 10 istiyorken Huawei'in Android 12'sine yatırım yapmak büyük hata bence.

Faydalanmanıza sevindim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…