Max Caulfield
Üstün
2007, yazdım zaten
2007, yazdım zaten
Şu paketlerin ikisinin de yüklü olduğundan emin ol:
gdiplus, riched20. Bu paketlerin eksik olması PowerPoint'e çökmeye neden oluyordu. Winetricks ile yükleyebilirsin.
Ben genelde strateji oyunlari oynadigim icin artik oyunlarin iki platforma da yayilmis durumda. Windows 11'de BF4 var sadece.Ben şahsen henüz aşırı bir şey yapmıyorum Arch altında, çünkü alanım kısıtlı. Eğer Linux için yüksek kapasiteli bir SSD alırsam oyun da oynamak istiyorum. Çünkü Arch Linux'ta LEGO Star Wars: The Skywalker Saga denedim ve sorunsuz çalıştı. Başka oyunlar da oynamak istiyorum. Ayrıca Bottles sayesinde Office 2007 bile kuruluyor. Tabii PowerPoint çöküyor ama Word, Excel ve Access taş gibi sorunsuz![]()
Bilgisayar açılma süresinden tatmin oluyorum.
Bir de GNOME'da boşta 1,26 GB RAM kullanımı.
Bence de. Plasma ile iki tarayici, 20 sekme, VS Code, Docker imaji, Discord, Telegram, Spotify vs. anca 9GB RAM kullanimi yapabildim.
Bahsettiğiniz iki paketi Bottles üzerinden kurdum ve tüm sorun gitti. Artık PowerPoint de çalışıyorŞu paketlerin ikisinin de yüklü olduğundan emin ol:gdiplus,riched20. Bu paketlerin eksik olması PowerPoint'e çökmeye neden oluyordu. Winetricks ile yükleyebilirsin.