Yakuza 79
Başarılı
Biraz bunu konuşalım.
Düzgün bir sistem topladım, tamam en iyilerine para verdim ama para versen de çok sorun yaşayanlar varken neden ben sıkıntısız yürüyorum?
Bunu biraz soralım.
İlk başta, mallar önüme geldi, 2005'ten beri masaüstü toplamamışım, ben böyle bakakaldım.
Haydi bakalım Tuna Bey, konuştur 27 senelik bilgini diyerek giriştim.
Kasa zaten MSI ve bir haltı yok, ne ne olacak falan, sadece vidalar ve plakalar gelmiş.
Anakart iyi geldi, bir tek, onun da sitesinden PDF'ini indirdim.
Teker teker incelikle, böyle terlemeden ne neydi bakarak hallettik.
Bir tek Arctic manual'i adam gibi yapamamış, o yüzden YouTube'dan izlemek zorunda kaldım.
Allah Allah, hepsini bağladık, sefte bismillah derken görüntü yok mu?
Ulan RAM training mi acaba derken iş DP/HDMI olayında çıktı.
HDMI bağladım, şıp görüntü var, sonra gittim ekran kartı sürücüsünü güncelledim ve restart attım, hemen DP kablosunu bağladım.
Şıp diye bunlar bağlandı birbirine, çözdük işte, bitti gitti.
Anakartı bizzat kendim monte ettim, kasa yapısı o bu bizzat benim olayımda, ee benden habersiz ne olacaktı ki?
Düzgün bir sistem topladım, tamam en iyilerine para verdim ama para versen de çok sorun yaşayanlar varken neden ben sıkıntısız yürüyorum?
Bunu biraz soralım.
İlk başta, mallar önüme geldi, 2005'ten beri masaüstü toplamamışım, ben böyle bakakaldım.
Haydi bakalım Tuna Bey, konuştur 27 senelik bilgini diyerek giriştim.
Kasa zaten MSI ve bir haltı yok, ne ne olacak falan, sadece vidalar ve plakalar gelmiş.
Anakart iyi geldi, bir tek, onun da sitesinden PDF'ini indirdim.
Teker teker incelikle, böyle terlemeden ne neydi bakarak hallettik.
Bir tek Arctic manual'i adam gibi yapamamış, o yüzden YouTube'dan izlemek zorunda kaldım.
Allah Allah, hepsini bağladık, sefte bismillah derken görüntü yok mu?
Ulan RAM training mi acaba derken iş DP/HDMI olayında çıktı.
HDMI bağladım, şıp görüntü var, sonra gittim ekran kartı sürücüsünü güncelledim ve restart attım, hemen DP kablosunu bağladım.
Şıp diye bunlar bağlandı birbirine, çözdük işte, bitti gitti.
Anakartı bizzat kendim monte ettim, kasa yapısı o bu bizzat benim olayımda, ee benden habersiz ne olacaktı ki?
Son düzenleyen: Moderatör: