Haklı mı?

• OE haklı

Oy: 16 12,3%
  • OE haksız

Oy: 114 87,7%

• Oy verenlerin toplamı
    130
  • Anket kapandı .
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
104
Yer
İstanbul
Arkadaşlar selam, bilet sistemine yazan bir arkadaş Neden "uygunsuz üslup" cezası aldım? diye sormuş. Gelen mesajı olduğu gibi paylaşıyorum. Sizce bu okullu evlat haklı mı haksız mı?

Ceza aldığım mesajı rapor yoluyla açıklama yaparak bildirdim ve reddedildi.

Merhabalar, yakın zamanda kullanıcılardan birinin açtığı konuya cevap verdim, cevapta devletin sızdırdığı verileri ve sistem açıklarını kullanarak, insanların başına çeşitli huzursuzluk ve bela yaratan kişilerden "oe" yani "okullu evlat" olarak bahsettim ki bu kişilerin en büyüğünün yaşı 16'yı geçmiyor.

Hesabıma bu cezayı veren moderatör hangi zihniyetle bu cezayı tanımladı? Ülkedeki en büyük suçlardan birkaçını işleyen kişilere(moderatörün cevabımı düzeltirken kullandığı hitap) "okullu evlat" demem kimi neden rahatsız etti?

Hesabıma cezayı ekleyen moderatörün üslubumu bozmadığım halde bana ceza vermek yerine; öncelikle siyasi tabanlı açılan konularda kullanıcıların birbirine ettiği hakaretlere ve kullandığı üsluplara ceza yağdırmasını, hesabıma verilen haksız cezanın da iptal edilmesini talep ediyorum. Moderatörün ne anladığını bilmiyorum ancak kimseye üslubumu bozduğum felan bulunmuyor, bunu şimdiye kadar yanıtladığım konularda bulunan mesajlarımdan da görebilirsiniz.

O 1 kişi hangi Okullu Evlat acaba? :D
1743154943068.webp

Hocam ekipman incelemeyi salip pasiflora ekmelik tarla alin. Allah sabir versin.

Bana kalsa büyütülecek bir durum değil ama ne demeye çalıştığı anlaşılıyor. Ve bu kurallara aykırıysa ceza alması çok normal. O yüzden okullu evlat haksız maalesef. Ha bak mahkemece hakaret sayılmayan kelimeleri kullanabilirmiş şimdi düşününce, bile bile lades olmuş böyle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.