Bu arada duyar kasacaklar için ön bilgi: Kendisinin izniyle biletini paylaştım.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?17 vs 1.Bu arada duyar kasacaklar için ön bilgi: Kendisinin izniyle biletini paylaştım.
Blackraven
Üstün
Bu zeki arkadaş sanırım devlet büyüklerimize bilmem ne teyibi bilmem ne diye kelime oyunu yaparak hakaret eden herkesin dava yediğinin farkında değil. Fazla zekadan daha tehlikeli olan tek şey sahip olunmadığı halde olduğu düşünülen zekadır.
Kim o haklı diyen okullu evlat acaba?
efebatiin
Yetkin
Ben de haklı diyeyim tek başına kalmasın OE
Geçmiş olsun hocam bir süre olmayabilirsiniz.
Ben olsam uyarı verirdim Recep, sebebi ise açıkça yazılmamış iki kelimenin direkt o şekil anlaşılmasını ve ceza durumlarını uygun bulmuyorum. Ha burada kurallarda da tanımı vardır üye olurken forum kurallarında açıkça yazılmıştır ona tamam derim.
Max Caulfield
Üstün
Bu arkadaş sözde farklı bir anlamda kullanmış, yani aslında küfürün üstünü kapatmaya çalışmış. Ben de o arkadaşın haksız olduğunu düşünüyorum. Muhtemelen yaşı küçük ve rahat rahat küfür edebileceğini zannediyor. Bir de kendisini sözde küfür etmedim diye savunuyor 
Eğer uygunsuz bir üslup kullanırsanız her türlü uyarı alacaksınız, kaçarı yok. Ben de bir kere ufak bir üslup ihlalinden 1 saatlik uygunsuz üslup uyarısı almıştım. Ben hiç kem küm etmedim, uyarıyı kabul ettim. Uyarının bana ciddi anlamda faydası oldu, zira sonraki mesajlarımda bir daha o kelimeyi kullanmadım. O günden beri de başka tek bir uyarı bile almadım.
Eğer uygunsuz bir üslup kullanırsanız her türlü uyarı alacaksınız, kaçarı yok. Ben de bir kere ufak bir üslup ihlalinden 1 saatlik uygunsuz üslup uyarısı almıştım. Ben hiç kem küm etmedim, uyarıyı kabul ettim. Uyarının bana ciddi anlamda faydası oldu, zira sonraki mesajlarımda bir daha o kelimeyi kullanmadım. O günden beri de başka tek bir uyarı bile almadım.
Kaandrick Lamar
Yetkin
Mahkemede bunu sunabilirsin ama burada yargı farklı çalışır evlat.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.