Sonuc? 0. Hicbir sekilde ifade ozgurlugu degil ki, goygoy konusmada bile yapamazsin biri gelir ciddiye alir.Evet açmam, bana küfür edildiğinde ben de ediyorum bitiyor, küfürden kalkıp da devlete ispiyonlayacak kadar zavallı değilim kimse kusura bakmasın, ayrıca tam oku bari, yerinde kullanıldığında, güzellikle söylesen de anlamayacak birine ne diye etmeyeceğim küfür?
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Profilinde yaşın 22 olarak yazıyor. Senden 4 yaş büyüğüm, ne kadar önem taşır bilmemekle birlikte, yaşı büyük biri olarak sana tavsiye verebileceğimi düşünüyorum. Tabii umursamamak sana kalmış. Kendini ifade etmeyi biliyorsan, karşı tarafa küfür etmeden de haddini bildirebilirsin. Eğer buna rağmen aynı şeylere devam ediyorsa, görmezden gelmen lazım. Zaten o kişi senin kaba kuvvete başvurmanı istiyordur, ona istediğini verme.Evet açmam, bana küfür edildiğinde ben de ediyorum bitiyor, küfürden kalkıp da devlete ispiyonlayacak kadar zavallı değilim kimse kusura bakmasın, ayrıca tam oku bari, yerinde kullanıldığında, güzellikle söylesen de anlamayacak birine ne diye etmeyeceğim küfür?
Bu, hayatımda duyduğum en saçma şeylerden biri. Hepimizin ailesi, annesi, babası, belki eşi var ve hepimiz için namus en önemli unsurlardan biri. Haddini bilmeden bana veya aileme küfür eden birini de kusura bakmayın, dava ederim.küfürden kalkıp da devlete ispiyonlayacak kadar zavallı değilim
Nisan'da 23 olacağım. Tavsiyelerini ciddiye alıyorum tabii ki hatta burada böyle esip gürlüyor muşum gibi hareket ediyor olabilirim ama zaten ilk olarak bu tarz bir yaklaşımda bulunuyorum ama karşıdaki dik kafalı olunca, insanın da bir sabrı var sonuçta, bu taşabiliyor. Bu yüzden artık hiç uğraşmıyorum, bazıları çok dikkatimi çekiyor sövüp engelliyorum. O kadar cahil insan var ki sosyal medyada, herkes aynı kafada. Sırf bir daha karşılaşmayayım diye önüme geleni engelliyorum.Profilinde yaşın 22 olarak yazıyor. Senden 4 yaş büyüğüm, ne kadar önem taşır bilmemekle birlikte, yaşı büyük biri olarak sana tavsiye verebileceğimi düşünüyorum. Tabii umursamamak sana kalmış. Kendini ifade etmeyi biliyorsan, karşı tarafa küfür etmeden de haddini bildirebilirsin. Eğer buna rağmen aynı şeylere devam ediyorsa, görmezden gelmen lazım. Zaten o kişi senin kaba kuvvete başvurmanı istiyordur, ona istediğini verme.![]()
shockedblackguy
Üstün
Raporlayan kişi/kişilerden biri benim, forum ortamında böyle şeyler görmek istemiyorum. Söylediği şeyde haklı fakat burada söylemesin bunu. Başka kelimelerle söylesin.
İsminin yanına "oe" etiketi gelecekse haklı bence.
Şu kıvırmalara hastayım ya. Bazı şeylerin kısaltmalarının ne olduğunu hepimiz biliyoruz.
Ayrıca söylediği "doğru", evet bence de öyleler ama sonuçta her "doğru" olanı söylesek forumdaki belli konularda ne anne kalır ne baba.
Ayrıca söylediği "doğru", evet bence de öyleler ama sonuçta her "doğru" olanı söylesek forumdaki belli konularda ne anne kalır ne baba.
turksigara
Çalışkan
vay oe vay
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.