Neden "uygunsuz üslup" cezası aldım?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Recep Baltaş
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 59
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    neden

Haklı mı?

• OE haklı

Oy: 16 12,3%
  • OE haksız

Oy: 114 87,7%

• Oy verenlerin toplamı
    130
  • Anket kapandı .
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vay oe "okullu evlat" taktik bulmuş.

Discord'da berat da bana 'okullu evlat ' diyordu Bende ona 'onurlu çocuk' diyordum

20-30 yaşındaki adamlar bile diyor sen ne anlatıyorsun?

Ben hala ''OE'' terimini anlayamadım. Kim buldu abi bu terimi.

Akıl yaşları gelişmemiş o zaman.
Her o tarz küfürler edenler, akılsız mı diyorsun yani ? O küfrü ve o tarz küfürleri hak edecek milyonlarca canlı var sosyal medyada, ben de kullanıyorum ve hiç de utanmıyorum, cahil cühela birinin bu Dünya'da oksijen tüketmekten başka bir vasfı yok, ancak oturduğu yerden birilerine sallar, bilimi yalanlar, hep kendini doğru zanneder, haliyle bu tarz insanlara bu küfrü yakıştırmaktan gurur duyuyorum ben. İstediğin kadar akılsız de, bu insanlar bunları hak ediyor.

Yok, benim nezlimde belli başlı küfürleri, argoları ve mizahi unsurları kullananlar alt tabakadır, buna "oe" kullananlar da dahil. "Oe oe oe" diye gezen biri 30 yaşında olsa da saygı duymam. Sövmeye meraklı adam direkt yazar zannımca. Kısaltmalara başvuranlar korkaktır ve bu konudaki gibi kendini akıllı sanan, henüz yetişkin olamamış zihinlerin hareketidir. İyi forumlar

Küfür, yerinde kullanıldığında, bir ifade özgürlüğüdür, senin hükmü olmayan fikrinin bir önemi yok yani, vasıfsız insanlara, anlamayacağını bile bile neden güzellikle konuşayım ? Anlamıyorsa, tam olarak anladığı dilden konuşuyorum, bundan da utanmıyorum. Biri bana bunu yaptığım için akılsız diyorsa onun da onlardan farkı yoktur, iyi forumlar .

Bu arada kısaltmalarının sebebi, ihlal yememek için, korkaklık değil, sosyal mecraları yapan adamlar az erkek olsa, bu tarz ifadelere kısıtlama getirmezler.

Kufurun neresi ifade ozgurlugu yahu, boyle dusunuyorsan, sana aynisi yapilsa hakaret ve kufur davasi acmazsin, bundan adim gibi eminim.

Kufurun neresi ifade ozgurlugu yahu, boyle dusunuyorsan, sana aynisi yapilsa hakaret ve kufur davasi acmazsin, bundan adim gibi eminim.
Evet açmam, bana küfür edildiğinde ben de ediyorum bitiyor, küfürden kalkıp da devlete ispiyonlayacak kadar zavallı değilim kimse kusura bakmasın, ayrıca tam oku bari, yerinde kullanıldığında, güzellikle söylesen de anlamayacak birine ne diye etmeyeceğim küfür ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…