Vücut asimetrinizi iyi inceleyin, sırtınızın resmini çekin.
İnternetten araştırma da yapın.

Aynısını 2 yıl önce yaşadım. Özel hastaneye gitmiştim ve Akciğer enfeksiyonu çıkmıştı. Antibiyotik tedavisi ile geçmişti. Ancak sizinki farkı olabilir.

Üniversitelerin (devlet) hastanelerinde araştırma bölümleri oluyor, oralara bir bakın. Profosör olmadıkça çok para almıyorlar.
Bundan 1 ay önce olması gerek acile gitmiştim aynı sıkıntıdan ötürü. Şikayetlerim nefes çekince batma, göğüste ağrı sırt kısmında ağrı. Ek olarak şu an aşırı çok halsizim cicibebe yedim az bir şey geldim kendime. Hastanede röntgen EKG kan alındı hepsi temiz. Zaten doktor en son kana baktı temiz dedi. Ben de ağrı devam ediyor ama dedim adam tekrar kanlar temiz dedi. Çıktım sonra 3 4 güne geçti ağrı şu an tekrar başladı ve hareket edince çok fena acıyor göğsüm, ağrı daha da şiddetli. Sırt gene ağrıyor bir de nefes verirken az bir şey zorlayınca öksürüyorum.

Açıkçası doktora gitmeyi şu an ben de çok isterim ama yaşım 17 daha ailemin götürmesi gerek. En son gittiğimizde kavga çıktığından ötürü götüreceklerini pek sanmıyorum. Sorsam büyük ihtimal psikolojik diyecekler. Onca test yapılıyor hiçbir şey de çıkmıyor. Cidden canım çok yanıyor. Ne yapacağım ben su falan mı topladı ciğerlerim röntgende belli olur muyduki sigara da içmiyorum ki.