Hayır hocam Ankara Bilkent şehir hastanesindeki ercan bal bu arada yeni fark ettim ben sola doğru yamuk oturuyorum hep sola doğru otururken monitörün tutamaçını göremiyorum ama sağa yamuk oturunca görebiliyorum daha yüksek oluyor çok mu acaba düzelir herhalde.
Detaylar
Kim cevapladı?senolarras
Başarılı
Aynısını 2 yıl önce yaşadım. Özel hastaneye gitmiştim ve Akciğer enfeksiyonu çıkmıştı. Antibiyotik tedavisi ile geçmişti. Ancak sizinki farkı olabilir.
Aynısını 2 yıl önce yaşadım. Özel hastaneye gitmiştim ve akciğer enfeksiyonu çıkmıştı. Antibiyotik tedavisi ile geçmişti. Ancak sizinki farkı olabilir.
Çıkardı galiba röntgende skolyoz için aldım randevu bakalım ne çıkacak.
mencolarado
Başarılı
En az 85 olman lazım aşırı zayıfsın.Zayıf sayılırım hocam 1.93 boy 58-60 arası kilo vitamin eksikliği olduğunu sanmam yine de test yaptıracağım başka bir hastanede ne olur olmaz.
Uyuyan Sincap 55
Üstün
O da doğru minimum 85 önerilen 93. Kas ve yağ durumuna göre 120ye kadar çıkılabilir.
Evet haklısınız ama alamıyorum hiç vicudum yağ tutmuyor hiç bacaklarım çok kalın sadece kas mı yağ mı anlamış değilim.
O da doğru minimum 85 önerilen 93. kas ve yağ durumuna göre 120ye kadar çıkılabilir.
Kusura bakmayın köydeydim dönemedim.
Üniversitelerin (devlet) hastanelerinde araştırma bölümleri oluyor, oralara bir bakın. Profosör olmadıkça çok para almıyorlar.
Bundan 1 ay önce olması gerek acile gitmiştim aynı sıkıntıdan ötürü. Şikayetlerim nefes çekince batma, göğüste ağrı sırt kısmında ağrı. Ek olarak şu an aşırı çok halsizim cicibebe yedim az bir şey geldim kendime. Hastanede röntgen EKG kan alındı hepsi temiz. Zaten doktor en son kana baktı temiz dedi. Ben de ağrı devam ediyor ama dedim adam tekrar kanlar temiz dedi. Çıktım sonra 3 4 güne geçti ağrı şu an tekrar başladı ve hareket edince çok fena acıyor göğsüm, ağrı daha da şiddetli. Sırt gene ağrıyor bir de nefes verirken az bir şey zorlayınca öksürüyorum.
Açıkçası doktora gitmeyi şu an ben de çok isterim ama yaşım 17 daha ailemin götürmesi gerek. En son gittiğimizde kavga çıktığından ötürü götüreceklerini pek sanmıyorum. Sorsam büyük ihtimal psikolojik diyecekler. Onca test yapılıyor hiçbir şey de çıkmıyor. Cidden canım çok yanıyor. Ne yapacağım ben su falan mı topladı ciğerlerim röntgende belli olur muyduki sigara da içmiyorum ki.