Aynısı bana da oluyordu bir ara. Nefes egzersizleri yapmayı deneyin.

Denedim iyi geldi ama bir şey fark ettim nefes verirken nedense son nefes zor çıkıyor zamanla azalıyor ama.

Bazı doktorlar çok yanlış tanı koyuyor.
Benim bir arkadaşım ilçe de hastaneye gitti sen metal yutmuşsun dedi.
Merkeze gitti çocuk 1 hafta yoğun bakımda kaldı. Apandisinden mikrop bulaşmış.

Maalesef hocam bazıları test yaptırıyor sıkıntı yok diye gönderiyor hemen.

Metal yuttuğundan hastanın haberi yok. Mükemmel bir sağlık sistemi.

Hiç soğukta filan kaldınız mı? Şahsen 4 derece suda yüzdükten sonra 2 hafta batma hissinden kurtulamamıştım.

Yani bugün ormanlık bir alanda geziyordum çam ağacı vardı biraz esiyordu ama kıyafetlerim sıcak tutuyordu.

Bilgisayar başında çok zaman geçiriyor musunuz? Günde ne kadar hareketsiz kalıyorsunuz? Ağrı hareketle artıyor mu ağrı nasıl bir şekilde(yanıyor mu, batıyor mu, bir şey bastırıyor mu) gözleriniz acıyor mu? Elleriniz morarıyor mu?

Değişiyor bazen 13 saat bazen 2 3 6 saat bazen hiç çok hareketsiz kalmamaya dikkat ederim batma hissi

Özel hastaneye gidin. Her zaman diyorum devlet o kadar başarılı olmayabiliyor. Araştırma hastanesi veya özel.

Önce araştırmaya gidip sonra özele gitsem daha iyi olur çok test yapıyor özel güzel para çıkıyor.

Kardiyolojiden randevu al. Git bakalım ne olacak.

Kardiyolojik bir sıkıntı yok hocam test yapılmıştı.

Skolyoz olabilir. Belirtileri genelde bu şekilde oluyor.

Aynadan vücudunuza bakın; meme uçlarında, omuzlarda, karın kısmında asimetri varsa hiç vakit kaybetmeden hastaneye gidin.

Bu olabilir işte benim fizik tedaviye gitmem gerekti götürmediler maalesef 10cm skolyoz vardı artmıştır büyük ihtimal bayağıdır kontrollerime gitmiyorum beyin ve sinir cerrahına randevu alıp gideyim büyük ihtimal skolyozdan.

Ceza yedim kusurabakmayın geri dönmem uzun sürdü.

Denedim iyi geldi ama bir şey fark ettim nefes verirken nedense son nefes zor çıkıyor zamanla azalıyor ama.

Maalesef hocam bazıları test yaptırıyor sıkıntı yok diye gönderiyor hemen.

Yani bugün ormanlık bir alanda geziyordum çam ağacı vardı biraz esiyordu ama kıyafetlerim sıcak tutuyordu.

Değişiyor bazen 13 saat bazen 2 3 6 saat bazen hiç çok hareketsiz kalmamaya dikkat ederim batma hissi.

Önce araştırmaya gidip sonra özele gitsem daha iyi olur çok test yapıyor özel güzel para çıkıyor.

Kardiyolojik bir sıkıntı yok hocam test yapılmıştı.

Bu olabilir işte benim fizik tedaviye gitmem gerekti götürmediler maalesef 10cm skolyoz vardı artmıştır büyük ihtimal bayağıdır kontrollerime gitmiyorum beyin ve sinir cerrahına randevu alıp gideyim büyük ihtimal skolyozdan.

Ceza yedim kusurabakmayın geri dönmem uzun sürdü.

Gördüğüm kadarıyla hareketsizliğe bağlı gibi duruyor. Yine de acile gidin ama günlük 13 saat oturmak bile aşırı fazla.

Gördüğüm kadarıyla hareketsizliğe bağlı gibi duruyor. Yine de acile gidin ama günlük 13 saat oturmak bile aşırı fazla.
Ama yine de bir doktora görünün.

Evet, skolyoz olduğu doğruymuş. İlerlediğinin belirtisi bu hocam, aman vakit kaybetmeyin. Bir an önce fizik tedaviye başvurun.
Yaşınız genç ise şanslısınız.

Eğer derecesi ilerlerse hayatınızın pişmanlığını yaşayacağınızı garanti edebilirim.

Oruçta bir kereliğine oturmuştum tabii 6 8 saat genel olarak @Doge hocamın dediği gibi skolyoz olabilir bayağıdır gitmedim kontrollerime çünkü nefes alırkende bir zorluk var düz de oturmuyorum yamuk yumuk oturuyorum bir de üstüne maalesef acile gitmem imkiansız ilk fırsatta belim için gideceğim çünkü tekrar bir şey çıkmazsa bir daha hastaneye falan götürmezler.

Evet, skolyoz olduğu doğruymuş. İlerlediğinin belirtisi bu hocam, aman vakit kaybetmeyin. Bir an önce fizik tedaviye başvurun.
Yaşınız genç ise şanslısınız.

Eğer derecesi ilerlerse hayatınızın pişmanlığını yaşayacağınızı garanti edebilirim.

17 sayılır hocam yaşım 7 sene falan tekwando yapmıştım ama çok hızlı uzadım 1.93

Nefes alırken ki batma hissi birkaç güne geçecek. Siz ihmal etmeden hastanelere gidin, derecenin ilerlememesi için elinizden geleni yapın.

Boy uzun, yaşınız genç. Eğer kendinize dikkat etmezseniz yaşınız ve boyunuz gereği daha hızlı derecesi artar malum.

Yaşınız gençken dereceyi yapabildiğiniz kadar düşürün fizik tedavi ile.
Yaş ilerleyince bu işler hem fizyolojik hem zaman olarak zorlaşıyor.

Ben de 17 yaşımda fark ettim ve sporu bırakmak zorunda kalmıştım. Yaş oldu bilmem kaç, pişmanlık duyuyorum.

Nefes alırken ki batma hissi birkaç güne geçecek. Siz ihmal etmeden hastanelere gidin, derecenin ilerlememesi için elinizden geleni yapın.

Skolyoz için özel bir fizik tedavi bölümü vardı doktor özellikle oraya gitmemi söylemişti gittiğim doktor çok iyi bir doktordu şehir dışından gelenler falan vardı.