Aynısı bana da oluyordu bir ara. Nefes egzersizleri yapmayı deneyin.
Denedim iyi geldi ama bir şey fark ettim nefes verirken nedense son nefes zor çıkıyor zamanla azalıyor ama.
Bazı doktorlar çok yanlış tanı koyuyor.
Benim bir arkadaşım ilçe de hastaneye gitti sen metal yutmuşsun dedi.
Merkeze gitti çocuk 1 hafta yoğun bakımda kaldı. Apandisinden mikrop bulaşmış.
Maalesef hocam bazıları test yaptırıyor sıkıntı yok diye gönderiyor hemen.
Metal yuttuğundan hastanın haberi yok. Mükemmel bir sağlık sistemi.
Hiç soğukta filan kaldınız mı? Şahsen 4 derece suda yüzdükten sonra 2 hafta batma hissinden kurtulamamıştım.
Yani bugün ormanlık bir alanda geziyordum çam ağacı vardı biraz esiyordu ama kıyafetlerim sıcak tutuyordu.
Bilgisayar başında çok zaman geçiriyor musunuz? Günde ne kadar hareketsiz kalıyorsunuz? Ağrı hareketle artıyor mu ağrı nasıl bir şekilde(yanıyor mu, batıyor mu, bir şey bastırıyor mu) gözleriniz acıyor mu? Elleriniz morarıyor mu?
Değişiyor bazen 13 saat bazen 2 3 6 saat bazen hiç çok hareketsiz kalmamaya dikkat ederim batma hissi
Özel hastaneye gidin. Her zaman diyorum devlet o kadar başarılı olmayabiliyor. Araştırma hastanesi veya özel.
Önce araştırmaya gidip sonra özele gitsem daha iyi olur çok test yapıyor özel güzel para çıkıyor.
Kardiyolojik bir sıkıntı yok hocam test yapılmıştı.
Skolyoz olabilir. Belirtileri genelde bu şekilde oluyor.
Aynadan vücudunuza bakın; meme uçlarında, omuzlarda, karın kısmında asimetri varsa hiç vakit kaybetmeden hastaneye gidin.
Bu olabilir işte benim fizik tedaviye gitmem gerekti götürmediler maalesef 10cm skolyoz vardı artmıştır büyük ihtimal bayağıdır kontrollerime gitmiyorum beyin ve sinir cerrahına randevu alıp gideyim büyük ihtimal skolyozdan.
Ceza yedim kusurabakmayın geri dönmem uzun sürdü.