Son 1 yılın en ucuz fiyatı. Bedava, alın bir kenarda dursun.
Detaylar
Kim cevapladı?Fiyat çok iyi de ben almıştım hiç beğenemedim. Ya süt oranını tutturamadım ya da damak tadıma uymadı. Fiyat çok iyi ama tadını sevene 3 harfilerin kahvesi 4.25 oldu. 3 liraya kahve bulunmaz şu anda.
dalmatianpelican
Yetkin
Kargo bedava mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
Prime ile evet, ilk ay bedava. Yeni hesap açıp Prime denemesi başlatırsınız. İlk alışverişe de kargo bedava Amazon'da zaten. Yeni hesap ile her türlü bedava.
- Makaleler
- 7
Ben yıllardır prime kullanıyorum hiç para çekmedi.Prime ile evet, ilk ay bedava. Yeni hesap açıp Prime denemesi başlatırsınız. İlk alışverişe de kargo bedava Amazon'da zaten. Yeni hesap ile her türlü bedava.
dalmatianpelican
Yetkin
Nasıl yapılıyor hocam.Ben yıllardır prime kullanıyorum hiç para çekmedi.
- Makaleler
- 7
Karttan para çekemiyor. Üyeliği iptal ediyor. Bir ürün alacekken prime üye olmamı istiyor. Üye olduktan sonra para çekmeye çalışıyor çekemediği için iptal ediyor fakat ürünü prime ile alabiliyorum.
dalmatianpelican
Yetkin
Tamamdır hocam o zaman Bi tane Sanal kart açıp limitini 1TL yaparsam olur bu dediğiniz sanırım.Karttan para çekemiyor. Üyeliği iptal ediyor. Bir ürün alacekken prime üye olmamı istiyor. Üye olduktan sonra para çekmeye çalışıyor çekemediği için iptal ediyor fakat ürünü prime ile alabiliyorum.
- Makaleler
- 7
Papara var fakat hiç para yüklemedim. Sürekli çekmeye çalışıyor. Ürünü aldıktan 1 ay sonra iptal oluyor. Diğer ay ürün alırken yine aynısı oluyor. Arada bir prime video ile kullanıyorum.Tamamdır hocam o zaman Bi tane Sanal kart açıp limitini 1TL yaparsam olur bu dediğiniz sanırım.
dalmatianpelican
Yetkin
Papara var fakat hiç para yüklemedim. Sürekli çekmeye çalışıyor. Ürünü aldıktan 1 ay sonra iptal oluyor. Diğer ay ürün alırken yine aynısı oluyor. Arada bir Prime Video ile kullanıyorum.
Tamamdır hocam sağ olun.
Yeni konular
-
-
HyperX Cloud 2 için döner menteşe nereden alınabilir?
- Paşam Hoşgeldin
-
-
-
Yatak odası ve salon için uygun fiyatlı 12.000 ve 18.000 BTU klima önerisi
- Altuğ Karatekin