Mergen

Başarılı
Netenyahu'nun, Erdoğan'ın bugünkü açıklamalarına cevap olarak attığı tweeti:
  • "Kürtlere soykırım uygulayan, kendi yönetimine karşı çıkan gazetecileri hapse atma konusunda dünya rekorunu elinde bulunduran Erdoğan, bize ahlak vaazı yapabilecek son kişidir."
  • "İsrail Silahlı Kuvvetleri, Erdoğan'ın övdüğü ve üst düzey yetkililerine ev sahipliği yaptığı, dünyanın en menfur ve zalim terör örgütü Hamas IŞİD ile savaşan ve yok eden, dünyanın en ahlaklı ordusudur."

Üstteki konuda Erdoğan'ın açıklamalarına laf eden arkadaşlar şu an ne düşünüyor acaba? Gazze'de yaptıkları katliamlara rağmen üstüne bir de pişkin pişkin Türkleri kürt soykırımıyla suçlayan devlete karşı sessiz mi kalalım? Türkiye'nin öldürdüğü teröristleri, tutukladığı terör destekçilerini insan haklarının ihlali kapsamında değerlendiren BM, ABD ve Avrupa'nın masum gördüğü hastane bombalayan devlete karşı sessiz mi kalalım?

Neredeyse dünyadaki çoğu güçlü devletin destek verdiği İsrail'in başarılı olması durumunda rahat duracağını mı zannediyorsunuz? Bugün ses çıkarmazsanız yarın düşman kapıya geldiğinde derdinizi kime anlatacaksınız? Müttefikine uçak dahi vermezken terör örgütüne yığınla teçhizat veren NATO'ya mı?

İsrail ve Gazze Türkiye'nin sorunu değildir demek, saçmalamaktan başka bir şey değildir. Bugün bizi soykırımlarla suçlayan bu devletin insanlık dışı hareketlerini görmezden gelirsek piyango bize çıktığında kaçacak deliğimiz kalmaz.

Bizim millet muhalefet olmayı çok yanlış anlamış. Her şeye gülen bu troll kitleden fazlası beklenemezdi zaten. Bugün Erdoğan'a soykırımcı demek, Türklere soykırımcı demek manasına gelir. Tepki vereceğine kabul bile eden var. Kabul ediyorsanız ne mutlu size.

Biz Kürt'lere Kürt oldukları için saldırmıyoruz, sivilleri öldür, askeri öldür, çocukları kaçır dağa kaldır. Bunları X ırkına sahip biri de yapsa cezasını çeker. Kürt'lük resmen bunların ağzına sakız gibi yapıştı. Diğeri de aynı kafanın laciverti. Gazzedekilere benim askerim de gitmez. Ayrıca daha geçen 12 şehit verdik Arap şeyhlerinin ölümleri kadar yas ilan edilmedi bu ülkede. 2 ucu da şey olan değneklerden olmuş bu konu.

Biz Kürt'lere Kürt oldukları için saldırmıyoruz, sivilleri öldür, askeri öldür, çocukları kaçır dağa kaldır. Bunları X ırkına sahip biri de yapsa cezasını çeker. Kürt'lük resmen bunların ağzına sakız gibi yapıştı. Diğeri de aynı kafanın laciverti. Gazzedekilere benim askerim de gitmez. Ayrıca daha geçen 12 şehit verdik Arap şeyhlerinin ölümleri kadar yas ilan edilmedi bu ülkede. 2 ucu da şey olan değneklerden olmuş bu konu.

Şu durumda asker göndermek zaten saçmalık olur. Yazıda İsrail devletinin proje devleti olduğunu, tepki vermeyip önü kesilmezse yarın belasının bizi bulacağını belirtmeye çalıştım ancak bizim troll kadromuz buna rağmen konuyu Erdoğan'a çekip Netenyahu'yu destekledi. Tebrik ediyorum doğrusu.