Bizim millet muhalefet olmayı çok yanlış anlamış. Her şeye gülen bu troll kitleden fazlası beklenemezdi zaten. Bugün Erdoğan'a soykırımcı demek, Türklere soykırımcı demek manasına gelir. Tepki vereceğine kabul bile eden var. Kabul ediyorsanız ne mutlu size.
Erdoğan türklerden çok herkese değer veriyor, pek de türklere demiş olmuyorlar aslında.

Biz Kürt'lere Kürt oldukları için saldırmıyoruz, sivilleri öldür, askeri öldür, çocukları kaçır dağa kaldır. Bunları X ırkına sahip biri de yapsa cezasını çeker. Kürt'lük resmen bunların ağzına sakız gibi yapıştı. Diğeri de aynı kafanın laciverti. Gazzedekilere benim askerim de gitmez. Ayrıca daha geçen 12 şehit verdik Arap şeyhlerinin ölümleri kadar yas ilan edilmedi bu ülkede. 2 ucu da şey olan değneklerden olmuş bu konu.
Yaşınız kaç bilmiyorum ama hiç de yazdığınız gibi değil.
Bu ülkede Türk olduğu için de, Kürt olduğu için de, açık olduğun için de, kapalı olduğun için de, aydınlık okuduğun için de, Türkiye okuduğun için de, ebenin ki için de, dedenin ki için de... insanların başına çok şey geldi ve çok şey çekti..

Sen trafik cezası yazar gibi Kürtçe konuşmanın idari cezaya tabi olduğunu biliyor musun?
Ya da bir öğretmenin okulda değil pazarda başını kapattığı için memuriyetine son verildiğini?
Ya da... ya da.. bittiğinden değil yüzlerce, binlerce sayarım.

Geçmişte kaldı diyceksen de o da o kadar basit değil.
Kabaca insan doğası : Anne'ne biri tokat atsa, bir daha atmayacam dese ne hisseder, ne yaparsın?

Son düzenleme:
Konuyu sağa sola çekmeye çalışacağınıza bu açıklamaların sizi neden rahatsız etmediğini açıklasanız çok daha faydalı olurdu. Fazlasını beklemiyorum, lütfen 😀.

Erdoğan türklerden çok herkese değer veriyor, pek de türklere demiş olmuyorlar aslında.

Resmi olarak Erdoğan, Türkiye'de demokrasiyle seçilmiş bir liderdir. Halkı temsil eder. Bugün İsraili eleştirirken İsrail değil Netenyahu yaptı demiyorsak bu açıklamada soykırımı Erdoğan değil Türkler yaptı manasına gelir.

Kürt konusunda bazen çok görüyorum şehitlere laf ediyorlar hatta benim arkadaş şehit resmi paylaştı bir Kürt gelmiş 2 el işareti atmış yanına da şehite küfür edip bunların başkanı mı nedir bilmiyorum ama onun ismini yazmış anlamadım türkleri neden sevmiyorlar. Türkleri geçtim adam ölmüş şehitlere laf ediyor katıksızlar ya.

Yaşınız kaç bilmiyorum ama hiç de yazdığınız gibi değil.
Bu ülkede Türk olduğu için de, Kürt olduğu için de, açık olduğun için de, kapalı olduğun için de, aydınlık okuduğun için de, Türkiye okuduğun için de, ebenin ki için de, dedenin ki için de... insanların başına çok şey geldi ve çok şey çekti..

Sen trafik cezası yazar gibi Kürtçe konuşmanın idari cezaya tabi olduğunu biliyor musun?

Geçmişte kaldı diyceksen de o da o kadar basit değil.
Kabaca insan doğası : Anne'ne biri tokat atsa, bir daha atmayacam dese ne hisseder, ne yaparsın?

Ben bir sorun göremedim. Kürtlerde benim gibi okulda okuyabiliyor, kaymakam olabiliyor, asker olabiliyor, vali olabiliyor, hastane de benim gibi hizmet alabiliyor. Hatta istediği yerde Kürtçe konuşabiliyor. İnanır mısınız içlerindeki bazı kansızlar meclisimde terör propogandası dahi yapabiliyor.

Ben bir sorun göremedim. Kürtlerde benim gibi okulda okuyabiliyor, kaymakam olabiliyor, asker olabiliyor, vali olabiliyor, hastane de benim gibi hizmet alabiliyor. Hatta istediği yerde Kürtçe konuşabiliyor. İnanır mısınız içlerindeki bazı kansızlar meclisimde terör propogandası dahi yapabiliyor.
Türk'üm, hatta milliyetçi olarak bile görülebilirim.
Doğru tespit edemediğin sorunu çözemezsin, bırakalım artık gözlerimizi kapamayı.
Neyin neden olduğunu anlarsak çözüm daha kolay olur.

Geçmiş felaketti de( yakın geçmiş, çok da uzak değil).
Geçmişi geçtim, direk bugüne geldim.
Aha sana soru.
Şu anda herhangi bir memur ya da vatandaş korkmadan çekinmeden konuşabilir mi?

( 28 şubat yazın, youtube de çıkan rasgele videolar da gezinin bakalım neler göreceksiniz.)

Bu son 20 senedir böyle. Öncesinde cezaevlerinde neler olduğunu konuşmayalım istersen. Sistematik işkenceleri hatırlayalım, işkence sonrası PKK kadrosuna nasıl taban oluşturulduğunu da hatırlayalım.

Aktif olarak Bursa'da Diyarbakır plakası ile dolaşabilmenin can güvenliği açısından riski var. Şehrin spor kulüpleri önceden Amedspor ile sürtüşme yaşardı, sporcuları döver ve tartaklardı; şimdi artık onu da geçip direkt Diyarbakırspor oyuncularını taciz etmeye başlamışlar. Nedir yani sıkıntı? Şehrin ismi "Amed" bile değil futbol takımının isminde.

Kısaca bazı insanımızın -ki bu artık zort kuşağına da tamamıyla sirayet etmiş durumda- Kürt düşmanlığı yadsınamaz seviyede. Durum ne yazık ki iç açıcı değil.

Türk'üm, hatta milliyetçi olarak bile görülebilirim.
Doğru tespit edemediğin sorunu çözemezsin, bırakalım artık gözlerimizi kapamayı.
Neyin neden olduğunu anlarsak çözüm daha kolay olur.

Geçmiş felaketti de( yakın geçmiş, çok da uzak değil).
Geçmişi geçtim, direk bugüne geldim.
Aha sana soru.
Şu anda herhangi bir memur ya da vatandaş korkmadan çekinmeden konuşabilir mi?

( 28 şubat yazın, youtube de çıkan rasgele videolar da gezinin bakalım neler göreceksiniz.)

O çözüm ayakları geçeli çok oldu, çözüm sürecinde yeterince öğrendik Mezopotamya eşeklerinin laf dinlemediğini (Tüm kürtleri kast ederek değil, eli silahlı dağda gezen kadroya sözüm).

Çözüm basit, paşa paşa buranın Türk yurdu olduğunu kabullenip yaşamlarına devam edecekler. Toprak iddiası gibi saçma girişimlerde bulunmayacaklar. Aksi olduğu halde de cezası kesilir. Özellikle son yıllarda başları çok boş kaldı, istediği gibi atıp tutuyorlar. Bu konuda size katılıyorum.

Şu anda herhangi bir memur çekinmeden konuşabilir, terör propogandası yapmadığı sürece kimse de bir şey demez. Mevcut hükümeti kastederek söylüyorsanız ben burada Erdoğan'ı, yönetim biçimini aklamaya çalışmıyorum. Konumuzun ne olduğu gayet açık.

Tespit de çok açık aslında. Amaç kürtler aracılığı ile Türk devletini içeriden ve dışarıdan zayıflatmak. Bugün ABD'nin ve Avrupa'nın bu kadar kürt savunuculuğu yapmasındaki esas da zaten bu. Görmek isteyene her şey gayet açık.

Bu son 20 senedir böyle. Öncesinde cezaevlerinde neler olduğunu konuşmayalım istersen. Sistematik işkenceleri hatırlayalım, işkence sonrası PKK kadrosuna nasıl taban oluşturulduğunu da hatırlayalım.

Aktif olarak Bursa'da Diyarbakır plakası ile dolaşabilmenin can güvenliği açısından riski var. Şehrin spor kulüpleri önceden Amedspor ile sürtüşme yaşardı, sporcuları döver ve tartaklardı; şimdi artık onu da geçip direkt Diyarbakırspor oyuncularını taciz etmeye başlamışlar. Nedir yani sıkıntı? Şehrin ismi "Amed" bile değil futbol takımının isminde.

Kısaca bazı insanımızın -ki bu artık zort kuşağına da tamamıyla sirayet etmiş durumda- Kürt düşmanlığı yadsınamaz seviyede. Durum ne yazık ki iç açıcı değil.

Bence de konuşmayalım. Kürtler tarafından kaçırılıp işkence yapılan Türk subaylarını da hatırlamak zorunda kalırız.

Dediğin çok saçma. Aktif olarak Diyarbakır'da Bursa plakası ile dolaşmayı, Türk bayrağı ile dolaşmayı neden baz almadın. Anlık olarak spawnlanan 20 kişilik bıçaklı köpek sürüleri de var mesela. Bil istedim. Amedspor ne ektiyse onu biçti, boş yere savunmaya gerek yok.

Kürt düşmanlığı falan yok. Element uydurmayın. Sen şehidimizin olduğu gün çıkar "Kürt sorunu devam ettikçe Tekirdağlı da Trabzonlu da rahat olmayacak. Ne Dersim'de ne Türkiye'de huzur, umut, demokrasi olur" diye insanları tehdit edersen ağzına biberonu verirler. Bilmem anlatabildim mi?

Son düzenleme:
@Mergen
PKK Türkiye tarafından kuruldu. Teori falan değil resmi bilgi. :)
Sebep:
Sen, ben milliyetçi olalım diye. (Başka nedenler de var, kısa kestim.)

Yine KV den güzel bir alıntı.
Polat:
- PKK yı siz(devletderin) kurdunuz ve başımıza bela ettiniz.
İskender Büyük:
- Kurmasaydım da Türk gençliği ''Topçu'' ile ''Popçu'' mu olsaydı.

Geç bunları.. :)