tear

Üstün
Makaleler
34
Son birkaç aydır Netflix içinde ne güzel bir dizi veya film görebiliyorum, bu sıralar sadece Atlas ve The Outfit adında yeni eklenen iki filmi beğendim onun dışında eklenen içerikler tamamen çer çöp, ayrıca son zamanlarda çok fazla hint dizisi ve filmi eklenmeye başladı yani sırf ayak uyduracağız diye kendilerini batırıyorlar bu gidişle iptal edeceğim.

Yakında gelecek dizi ve filmlere bakıyorum yine tek gördüğüm merdiven altı şeyler.

Ben platformlara devamlı üyeliği bırakalı çok oluyor. İki üç proje dışında genelde çok eski veya çöp işler var çoğunda. Eğer izleyeceğim sağlam bir şey olursa üyeliği başlatıp onu izleyip tekrar iptal ediyorum. Uzun sürede tekrar izlemeye değer güzel bir şey olmuyor zaten. Sürekli her ay düzenli abone olunabilecek servisler olmaktan çıktı bence çoğu. Bir yığın film, dizi var %1'i bile bana hitap etmiyor niye sürekli abone olayım ki? :)

Son birkaç aydır Netflix içinde ne güzel bir dizi veya film görebiliyorum, bu sıralar sadece Atlas ve The Outfit adında yeni eklenen iki filmi beğendim onun dışında eklenen içerikler tamamen çer çöp, ayrıca son zamanlarda çok fazla hint dizisi ve filmi eklenmeye başladı yani sırf ayak uyduracağız diye kendilerini batırıyorlar bu gidişle iptal edeceğim.

Yakında gelecek dizi ve filmlere bakıyorum yine tek gördüğüm merdiven altı şeyler.
Benim de kendimin beğenip beğenmemesinden ziyade tutulan işleri azaldı net şekilde. Eskiden gündeme düşen bir dizileri olurdu sürekli, şimdi bu bile kalmadı.

"Biz olur olmadık yere siyahi karakter falan ekleyeceğiz, popüler kültür peşinde koşacağız. Siz de izleyeceksiniz." kafası daha çooook batırır. Kendi kuyusunu taşla doldurmayı seviyorlar, çok film ve benzeri içerik tüketmiyorum ama alternatiflere yöneleli uzun bir süre oluyor.

Bana kalırsa Netflix'in Prime dönemi dediğimiz şey bitti. Abimden faydanlanmasam çoktan iptal etmiştim bile... sadece Disney'i arada Marvel projelerini / animasyonlarını açıp izlemek için Prime Video'yu da The Boys'un günceli geldiği zaman alıyorum.

Netflix'te iyi yapım yok.
Koreli içerikler her yeri işgal edince iptal etmiştim aboneliğimi.
Popüler ve IMBD puanı yüksek içerikleri bile bulamıyordum platformda.
Platformdan Rick and Morty - Love-Death&Robots - Black Mirror - Scissor Seven ve birkaç film harici içerik izlemedim.
Şimdi de ara sıra Amazon Prime aboneliği alıyorum İnvincible ve The Boys izlemek için.

Devamlı abonelik almak kerizlik oldu artık.

Entrevias bir dene güzeldir.

Son düzenleyen: Moderatör: