Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Uranos

Üstün
Yer
Adana
Merhaba, şu an yayladayım. Gelmeden önce telefondan internetsiz izlemek için film indirmiştim. Şu an bilgisayardayım ve Netflix hesabıma girdiğimde indirilenler seçeneğini göremedim. Sadece telefondan girdiğimde var ama ben indirilenleri bilgisayarda izlemek istiyorum. Bir yolu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, şu an yayladayım. Gelmeden önce telefondan internetsiz izlemek için film indirmiştim. Şu an bilgisayardayım ve Netflix hesabıma girdiğimde indirilenler seçeneğini göremedim. Sadece telefondan girdiğimde var ama ben indirilenleri bilgisayarda izlemek istiyorum. Bir yolu var mı?

Telefondan indirdiğiniz dosya bilgisayara nasıl geçsin bilgisayardan ayrı şekilde indirmeniz gerekti.

Bilgisayarda indirme seçeneğini bulamadım diye telefondan aynı hesaptan indirmiştim belki bilgisayardan açılır diye, fakat olmadı.

Microsoft Store'a gir Netflix'i indir. Soldaki 3 çizgiye tıkla indirilenlere gir ve indirilebilir içeriklere bas. O şeklide indirebilirsin.

Çözüm