Evet, biliyorsunuz, yakın bir zamanda popüler oldu bu operatör ve fiyatlarıyla çok konuşuldu. Ben de yaklaşık bir haftadır deneyimliyorum ve çoğu kişinin merak ettiğini biliyorum, bu yüzden bilgilendirme olsun diye açıyorum konuyu.
Öncelikle, 109 TL ödeyerek başvuruyu yaptım ve SIM kartı HepsiJet yoluyla aldım. Ardından netgsm müşteri hizmetlerini aradım ve numara değişikliği talebi verdim (sizi arıyorlar ama siz ararsanız daha iyi olur). Yaklaşık 15 dakikada 40. sıradan müşteri hizmetlerine ulaştım ve aktifleştirme talebi verdim. Müşteri hizmetlerini şahsen beğenmedim, çok fazla bekletebiliyorlarmış benim 15 dakika yine iyi.
2 gün sonra hat aktifleşti ve garip bir şekilde önceki SIM de çalışıyordu. Çıkarıp Netgsm'i taktım ve kullanmaya başladım artık. İnternet hızı güzel, çekim kalitesi güzel, bunlardan dolayı bir sorun yaşamadım şu anlık.
Banka olayına gelirsek, şu an entegrasyonu tamamlanmış bankalarda ve ziraat bankasında bir sorun yaşamadım. Papara da çalışıyor ancak onun dışında çalışmıyor. Çalışmıyor dediğim SMS'lerde sorun yaşanıyor.
Eksikler özetle şöyle: Bazı bankalarda SMS sorunu, müşteri hizmetleri yoğunluğu, VoLTE ve VoWiFi desteği yok ama yakında gelecek, mobil uygulaması çok karışık, salla kazan gibi hediyeler şu anlık yok, ileride gelecekmiş. Yakında gelecek falan diyorlar da ne zaman gelir bilmiyorum.
Bence geçilebilir eğer eksiklere razıysanız. Tarife fiyatları, ek paketler çok ucuz. Herhangi bir sorunuz olursa yazabilirsiniz, iyi sosyaller.
Eki Görüntüle 23792
Eki Görüntüle 43878