VoLTE çok önemli bir şey mi?
Detaylar
Kim cevapladı?Alperen Arslan
Üstün
- Makaleler
- 1
VoLTE bilemem ama VoWiFi oldukça önemli. Telefonun çekmediği ama WiFi olan yerlerde görüşme yapmayı sağlıyor.
VoLTE bilemem ama VoWiFi oldukça önemli. Telefonun çekmediği ama Wi-Fi olan yerlerde görüşme yapmayı sağlıyor.
O nasıl oluyor tam olarak.
Alperen Arslan
Üstün
- Makaleler
- 1
Operatör ve telefon destekliyorsa bu ayar açık olduğunda örneğin evde hattın çekmiyor ama bir WiFi ağına bağlıysan, telefonunu hattın çekiyormuş gibi kullanabilirsin.
VoWifi Nedir? Ne İşe Yarar? - TurkNet Blog
VoWifi nedir? Ne işe yarar ve sağladığı avantajlar nelerdir? Detaylı bilgi almak için internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
Bu hat ücretini ödedikten sonra hat üzerimize faturasız olarak mı açılıyor?
Faturalı ama taahhüt falan yok.
Şu an geçmeyin bazen çekmiyor. Eğer ilk hat alacaksanız geçebilirsiniz ama numara taşıyacaksanız önermem eğer uygun bir taahütlü İnternetiniz var ise onu kullanın daha iyi.
Son düzenleme:
Surface Area
Üstün
- Makaleler
- 3
Şu an geçmeyin çok kötü. Önermem eğer uygun bir taahhütlü İnternetiniz var ise onu kullanın daha iyi.
Siz kullanıyor musunuz?
Evet kullanıyorum aslında çokta kötü değil ilk hat alacaklar için ideal. Ben Sivasta yaşıyorum belki ondandır stabil değil. İstanbula ve çevresinde iseniz rahat kullanırsınız. Eğer yeni bir hat alıyorsan geçmen daha iyi olur.
Rehber: Ucuz mobil internet kullanmak
Edit: https://github.com/dovecoteescapee/ByeDPIAndroid/releases/download/v1.2.0/byedpi-1.2.0.apk Buradan BYE DPI APK'sını indirerek " ByeDPI - > Settings - > UI Editor - > Default TTL - > 63" Adımlarını takip ederek rootsuz yapabilirsiniz. Sisteminizde VPN bağlıymış gibi görümnecek ama herhangi...