NetSpeed'ten TurkNet'e geçen arkadaşlar, geçiş süreci ne kadar sürdü?
Detaylar
Kim cevapladı?Fallegan
Uzman
Cuma akşam 20:00 civarı başlattım, Pazartesi sabah aktif oldu. Fiberden Fibere geçiş yaptım, Türk Telekom altyapısı. Kurulum yok, direkt hizmet geçişi yapıldı.NetSpeed'ten TurkNet'e geçen arkadaşlar, geçiş süreci ne kadar sürdü?
Bağlantı şu an stabil, bir sorun yok.
İtachi Uchiha
Yetkin
Sunucuları değiştirdiler galiba. Speedtest sunucuları hep İstanbul'u gösteriyor. Önceden Ankara'ya bağlanıyordu direkt. Ayrıca hız değerleri hala düşük.
Super Mario
Başarılı
Gunun yarisinda almam gereken hizi aliyorum (200/30), gunun geri kalan yarisinda packet loss'lardan, yuksek ping'den ve dusuk hizdan internet kullanilamaz oluyor. Siteler acilmiyor, oyunlar oynanmiyor. Bu problemler internetin birkac saat gittigi konusudan sonra olmaya basladi. Eve kadar fiber internet kullaniyorum ve bu hizmet kabul edilemez.
Gorunen o ki, herkes ayni problemi yasiyor birkac gundur. Bana da siber saldiri dediler. Birkac gun daha devam ederse ben de farkli bir saglayiciya gececegim muhtemelen.
Gorunen o ki, herkes ayni problemi yasiyor birkac gundur. Bana da siber saldiri dediler. Birkac gun daha devam ederse ben de farkli bir saglayiciya gececegim muhtemelen.
ozgunokia
Yetkin
- Makaleler
- 1
Ben de düzeldi. Ama geçmeyi düşünüyorsanız garanti olması amacıyla geçmeyin derim. Malum ileriki günler farklı bir saldırı yaşayabilir.
Cpt Price
Yetkin
Düzeldi mi hocam? Bende Türknet'e başvurdum bekliyorum şu an.Persembe aksam 8 gibi TT'ye gecis icin basvurdum bende halen beklemede gozukuyor normal mi bu?
Ayni.Düzeldi mi hocam? Bende Türknet'e başvurdum bekliyorum şu an.
Yeni konular
-
-
-
-
FPS artırma programları ve sistem optimizasyon ayarları gerçekten işe yarar mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-