Peşin ödenecek paraya yatırım yapsan seneye bugün belki daha karlı olabilirdin aslında.Normalde 699 TL oldu ancak ben 499 TL'den 12 ayı peşin ödedim.
Detaylar
Kim cevapladı?Alakası yok, hepi topu 6000 TL ödedim, onu da 6 taksite böldüm zaten. 6000 TL ile neye yatırım yapayım hocam?Peşin ödenecek paraya yatırım yapsan seneye bugün belki daha karlı olabilirdin aslında.
6000 TL peşin ödemesem aylık 700 TL ödeyecektim. 12 aydan hesapla istersen
Altın geçen yıl %90 kazandırmış mesela. Altın alsan seneye bugün 2 katıydı.Alakası yok, hepi topu 6000 TL ödedim, onu da 6 taksite böldüm zaten. 6000 TL ile neye yatırım yapayım hocam?
6000 TL peşin ödemesem aylık 700 TL ödeyecektim. 12 aydan hesapla istersen![]()
Ozzytaste
Yetkin
Kesinlikle haklısınız hocam. Hayır ne değişti de uzun süre telefonda bekletir oldular anlamadım.
Herkes Netspee'de geçmek istiyor, o yüzden yetişemiyorlar dönem dönem. Şaka bir yana 4 senedir memnunum Netpseed firmasından. Her zaman da ulaşabiliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Mr. Soprano
Yetkin
Hocam kesinlikle eskisi gibi değil. Önceden çalar çalmaz açıyorlardı neredeyse. Geçenlerde yarım saate yakın bekledim. Yine açmadılar. Şaşırtıcı bir şekilde geçen hafta aradığımda ise 5 dakikada açtılar. Dedikleri şu, destek kaydı oluşturursak 5-6 dkya ilgileniyorlarmış.Herkes Netspee'de geçmek istiyor, o yüzden yetişemiyorlar dönem dönem. Şaka bir yana 4 senedir memnunum Netpseed firmasından. Her zaman da ulaşabiliyorum.