Düzeldi gibi ya 8 aydır bir sorun olmadı iyi bir internet sağlayıcı bu akşam fark ettim bende sorun olduğunu. Eskiden türk telekom kullanıyordum her gün siber saldırı var gibi düşüyordu

Ya bir de bu küçük firmalara olan olaylardan sonra, bazı iktidar destekli haber sitelerinin aynı başlıkta firmalara saldırması da işkilendiriyor. Adamlara seçim için çok para lazım. Sadece reklam vb. değil, bu onlardan gibi gözüken tarikat, çete ot boka bile para akıtıyorlar. En azından çevremdeki AKP'lilerden Erdoğan'a hafif eleştiriler yükseldiğini gözlemliyorum. Çoğu bu tarz oluşumlara haftalık giden tipler. Malum kişi bunları zamanla elemek için vakıflar falan kurdu ama her yerde olduklarından zorlanıyor. Bu söylemim hadi oradan koyun koyunalar gibi gelebilir. Ama koltuk ülemasından bile önemli ve 140Journos belgeselinde adı aklıma gelmeyen Cimbomlu futbol yorumcusunun da dediği gibi Erdoğan kimseye güvenmiyor.

O para için bile firma yer bunlar, her şeyi beklerim. Kendi içlerinden bile temizlik yapan, Zafer için her şey mübahtır kafasına çok önceden girmiş durumdalar. Boykot dönemi Eti'ye yapılan baskıları anlatan bir flood okumuştum. Basit bir firmayı kendi boyundurluğuna getirmek için yaptıkları şeyler bile korkutucu.

Bu arada evet bu akşam bende bayağı sorun oldu. Mesela sorunun başladığı 2-3 gündür şikayet edenler kadar olmamıştı. Bölgeye göre de değişiyor gibi. Yukarıda bahsedilen geçen sene de oldu denilen olayı ben mesela hatırlamıyorum. Demek ki Ankara'da yaşayan beni teyet geçmiş.

Eskiden türk telekom kullanıyordum her gün siber saldırı var gibi düşüyordu
Hiçbir internet Superonline ADSL kadar rezil, iğrenç, iğrendirici olamaz. Galaksinin en kötü interneti. Kendileri bizzat bana sibersaldırı yapıyorlardı durduk yere internet yavaşlıyordu. O kadar yavaşlıyordu ki gitse daha iyi google ana ekranı 20 dk da geliyordu.